DUKIN d.o.o.

Podjetje DUKIN, urbana in ekološka oprema d.o.o. kjer poleg opreme za ravnanje z odpadki razvijamo in izdelujemo tudi kvalitetne letne kuhinje.

Naslov:

Babinska cesta 6A, 9240 Ljutomer

Telefon:
059 100 150

E-pošta:

info@dukin.eu

Spletno mesto:
www.dukin.eu

 

info@dukin.eu

O nas

Podjetje DUKIN, urbana in ekološka oprema d.o.o., je bilo ustanovljeno konec leta 2011 z namenom prispevati k trajnostnemu razvoju na področju ekoloških rešitev. Ukvarjamo se z razvojem in proizvodnjo opreme za reševanje problematike odpadkov v gospodinjstvih, turističnih objektih, ipd. Poleg opreme za ravnanje z odpadki razvijamo in izdelujemo tudi kvalitetno kovinsko pohištvo za zunanjo uporabo in letne kuhinje. Naša vizija je postati pomemben ponudnik na obeh področjih tako v evropskem kot v svetovnem merilu.

Odlikuje nas visoka stopnja inovativnosti, ki jo z znanjem in izkušnjami pretvarjami v nove izdelke, pri tam pa upoštevamo principe trajnostnega razvoja in težimo k zmanjševanju onesnaževanja okolja.

Naš namen je dvigati ekološko zavest, vendar hkrati ljudem ponuditi enostavne in kvalitetne rešitve, ki povečujejo bivalno udobje. Strmimo, ki izboljšanju vaših zunanjih ureditev in vam pripomoremo, da bo vaša okolica po zadnjih trendih in korak k vašemu sanjskemu dvorišču.

Izdelujemo:

 • smetarnike
 • letne kuhinje
 • kolesarnice/shrambe
 • stiskalnice

 

 

Ključne besede: dom, stanovanje, smetarniki, letna kuhinja, stiskalnice, kolesarnice, shrambe

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju DUKIN d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  DUKIN d.o.o.

  Babinska cesta 6A, 9240 Ljutomer