DULC D.O.O.

DULC d.o.o. je družinsko podjetje z tradicijo, ustanovljeno že leta 1978. Ponašajo se z kvaliteto in korektno opravljenim svojim delom in tudi serviso…

Naslov:

Stranje pri Škocjanu 7, 8375 Škocjan

Telefon:
07 337 47 20

E-pošta:

info@dulc.si

Spletno mesto:
www.dulc.si

O nas

DULC d.o.o. je družinsko podjetje z tradicijo, ustanovljeno že leta 1978. Ponašajo se z kvaliteto in korektno opravljenim svojim delom in tudi servisom.
Podjetje opravlja storitvene dejavnosti strojnih instalacij.

To so: ogrevanje, vodovod, plin, solarno ogrevanje, razne tehnološke razvode, montažo večjih sistemov kotlovnic, toplotnih in hladilnih postaj. Poleg naštetega lahko pri nas naročite tudi klimo napravo, toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode in tudi za ogrevanje hiš. Izvajamo tudi tehnološke sisteme hlajenja kleti in zahtevnih sistemov.

V zadnjem času ogromno marketinga namenjajo sistemu SOLINTERRA, ki je sistem ogrevanja, hlajenja in prezračevanja z izkoriščanjem sončne in geotermalne energije.

Prav tako pa tudi SOLARNEMU OGREVANJU – SolarVenti, ki je toplozračni solarni kolektor za brezplačno ogrevanje in prezračevanje! Ta sistem vam omogoči popolno rešitev za hiše, zidanice, garaže, kleti, mobilne hiše, avtodome, čolne, jahte..

Solar Venti sistem je več kot le prezračevanje, dogrevanje in odstranjevanje vlage iz prostorov, saj ob majhni investiciji obratujejo avtomatsko in brez obratovalnih stroškov, obratuje brez priklopa na elektriko, odstrani vonjave iz prostorov in preprečuje pojav plesni in z montažo SolarVenti ni potrebe po dodatnemu ogtrevanju zraka za prezračevanje in izsuševanje prostora.

Zelo bistvena je tudi enostavna montaža. Najboljše je, če kolektor namestimo v pokončnem položaju na zunanjo steno objekta, možna pa je tudi montaža na streho vendar z določenimi omejitvami.

Njihovo dejavnost so dopolnili z SONČNIMI KOLEKTORJI – Sončni kolektorji so idealna dopolnitev vsakega ogrevalnega sistema in dolgotrajno znižujejo stroške ogrevanja in pripravo tople sanitarne vode.

Če prisegate na kvaliteto….se obrnite na podjetje DULC d.o.o. in hitro vam bodo zagotovili za vas optimalno ponudbo.

Ključne besede: solarno ogrevanje, dogrevanje, solarni kolektor, sončni kolektor

info@dulc.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju DULC D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    DULC D.O.O.

    Stranje pri Škocjanu 7, 8375 Škocjan