EKOM D.O.O.

Smo proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, ki proizvaja in prodaja izdelke za nevtralizacijo vodnega kamna, kemijske in mehanske čistilnike za vo…
Naslov:

Industrijska cesta 5, 1290 Grosuplje

Telefon:
041 627 719

E-pošta:

ekom@siol.net

Spletno mesto:
www.ekomfiltri.com

O nas

Smo proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, ki proizvaja in prodaja izdelke za nevtralizacijo vodnega kamna, kemijske in mehanske čistilnike za vodo za gospodinjstva in industrijo.

Naši začetki delovanja segajo v leto 1989, ko sem kot samostojni podjetnik začel z izdelavo orodij za preoblikovanje pločevine, predelavo plastičnih mas, izdelavo različnih kovinskih segmentov za pohištvo in z lastno proizvodnjo magnetnih nevtralizatorjev vodnega kamna.

Leta 1994 smo začrtali smernice našega razvoja predvsem na ekološkem programu vodnih filtrov za dom in industrijo ter se povezali z zunanjimi partnerji.

Zaradi razširitve dejavnosti smo leta 2000 ustanovili podjetje EKOM d.o.o.

Z našim programom vodnih filtrov smo prisotni tako doma, kot tudi v tujini.

Naš cilj – kvaliteta vode in zdravo življenje,
Naše vodilo – zadovoljstvo naših kupcev

Prodajni program:
– Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna – Uporabljamo ga v gospodinjstvu in za zaščito velikih vodovodnih sistemov v industriji. Priporočamo, da napravo vgradimo za števcem, ki meri porabo vode ali pred pipami, bojlerji, pomivalnimi stroji, pralnimi stroji in kotli za centralno kurjavo.
– Filtri in čistilniki za gospodinjstva
– Mehanski filtri za vodo za hišni priključek
– Mehanski filtri za vodo z mehanskim vložkom
– Mehanski filtri za vodo z vložkom aktivno oglje
– Naprave in sredstva za mehčanje vode
– Potrošni material in komponente
– Pitniki (coolerji) za ohlajeno in vročo vodo
– Ekoavtomag katalizator

Vodni filter… in ostali materiali…. ga-jih potrebujete. Več na njihovi internetni strani www.ekom.si ali pokličite na GSM: 041 627 719.

Ključne besede: čista voda, filtri za vodo, filter, mehanski filtri, ekoavtomag katalizatorji, pitniki, čistilniki, ekom, nevtralizatorji vodnega kamna, vodni kamen, aktivno oglje, hišni priključek vode, čistilnik

 
 
ekom@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju EKOM D.O.O., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    EKOM D.O.O.

    Industrijska cesta 5, 1290 Grosuplje