EUROCEV d.o.o.

Visokotlačno čiščenje odtočnih cevi, TV pregledi odtočnih cevi, rezkanje tujkov v cevnih sistemov, sanacije na klasičen način z izkopom. Sanacija hišn…

Naslov:

Celovška cesta 265, 1000 Ljubljana

Telefon:
059 05 09 60031 388 944

E-pošta:

eurocev@t-2.net

Spletno mesto:
www.eurocev.si

O nas

Visokotlačno čiščenje odtočnih cevi, TV pregledi odtočnih cevi, rezkanje tujkov v cevnih sistemov, sanacije na klasičen način z izkopom.

Sanacija hišnih kanalizacij brez izkopa

Odtočne cevi vam saniramo brez gradbenih posegov, brez razkopavanj in prekopavanj. Vaš že urejen vrt, dvorišče, dovozna pot ostanejo nedotaknjeni.
Kanalizacijsko cev najprej očistimo z vodo pod visokim pritiskom, ki odstrani obloge in material, ki se nabere na stenah in dnu cevi. Učinkovitost čiščenja preverimo s TV kamero. Potem po posebnem postopku pripravimo vložek (notranjo obložno cev oziroma nogavico). Impregniramo ga z epoksidno smolo in navijemo v vnosni boben. Nato vložek iz vnosnega bobna vpihnemo v poškodovano kanalizacijsko cev. Vpihovanje nenehno spremljamo vizualno in ob tem tudi kontroliramo tlak v vložku. Ko je vložek v obstoječi cevi, ga napolnemo z vodo. Vodo v smolno impregniranem vložku segrevamo do 70° C. Po približno 3 urah se vložek v obstoječi cevi strdi. Ko se voda v vložku ohladi, sledi zadnja faza sanacije, ki obsega predrtje strjenega vložka v zaključnem jašku saniranega odseka in obdelava (rezkanje) vložka s posebnim orodjem na stisnjen zrak v zaključnem jašku, vnosnem jašku, kakor tudi v vmesnih jaških, če gre vložek preko vmesnih jaškov. Zaradi načina izvedbe sanacije (polnjenje vode pod pritiskom), dodatno preverjanje vodotesnosti kanalizacije ni potrebno. Kvaliteto opravljenega popravila dokazujemo s TV posnetkom izvedene sanacije.

Ključne besede: čiščenje odtočnih cevi, čiščenje kanalizacije, saniranje odtočnih cevi
eurocev@t-2.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju EUROCEV d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    EUROCEV d.o.o.

    Celovška cesta 265, 1000 Ljubljana