EUROGARDEN d.o.o.

Obiščite Vrtni center Eurogarden in se prepričajte o neverjetno bogati ponudbi, ki zajema vse od semen, sadik zelenjave, sadnih dreves, okrasnih rastl…

Naslov:

Podsmreka 7b, 1356 Dobrova

Telefon:
01 242 51 00

E-pošta:

info@eurogarden.si

Spletno mesto:
www.eurogarden.si,  spletna trgovinawww.rotar.si

O nas

Eurogarden – V harmoniji z naravo

Vrtni centri Eurogarden vam ponujajo bogat izbor vrhunskih izdelkov za dom in vrt. V poslovnih enotah Dobrova – LJ, Krško in Split vam prijazno in strokovno osebje ponuja vse pripomočke in kakovostno svetovanje na enem mestu.

Kakovostni pripomočki za vaš vrt

Eurogarden – vrtni centri, v katerih boste lahko izbirali med bogato ponudbo drobne kmetijske mehanizacije in vrtnih strojev. Našli boste od kosilnic, rider vrtnih kosilnic ter motornih kos do vrtnih traktorjev. Poleg tega ponujajo raznovrstno ponudbo priključkov za vrtne traktorje, prekopalnike, motokultivatorje, vrtne freze in sejalnike. Za varno delo s stroji je na voljo tudi zaščitna oprema kot so čevlji, obleke, očala, rokavice, ščitniki, vizirji, slušalke in številni drugi zaščitni pripomočki. Vse za vašo varnost.

Naj bo urejena okolica vaš ponos

S profesionalnim vrtnim orodjem bo okolica vašega doma čudovita kot nekoč. Za to bodo poskrbele okrasne rastline, čudovito vrtno pohištvo in kamini. V vrtnih centrih Eurogarden so vam na voljo motorne in baterijske žage, škarje za živo mejo, obrezovalniki, pihalniki, visokotlačni čistilniki, drobilniki vej, cepilniki drv, cirkularne žage, pometači, črpalke in agregati, v zimskem času pa vam bo prav prišla tudi snežna freza in lopata za sneg, ki ju lahko dobite v Eurogardnu.

S pravilno oskrbo sadnega drevja do bogate letine

Pravilna oskrba sadnega drevja je ključna za dobro letino. V drevesnici Eurogardna, ki se v PE Dobrova – Lj razprostira na kar 3000 m2  prodajne površine, izberite najboljše sadno in okrasno drevje ali pa grmovnice po vašem okusu. Na voljo vam je tudi kmetijska apoteka z izdelki priznanih blagovnih znamk in podporo izkušenih svetovalcev, v PE Krško pa se nahaja tudi kotiček za analizo vina. Izkušeni aranžerji poskrbijo tudi za cvetlične aranžmaje po vašem okusu, izbirate pa lahko tudi med pestro ponudbo daril v darilnem butiku vrtnega centra Eurogarden. Strankam je na voljo bogat vrtni in gospodinjski program, ki se dopolnjuje s ponudbo sezonskih artiklov, hrano in opremo za hišne ljubljenčke ter pašniškim in konjeniškim programom. Na svoj račun bodo prišli tudi vaši najmlajši, saj v prodajnem programu najdete otroško vrtno orodje in igrače.

Urbana športna oblačila za uživanje na vrtu ali na sprehodu

V vrtnem centru Eurogarden Dobrova – LJ najdete trgovino Aurora Roots, slovensko blagovno znamko urbanih športnih oblačil, s katerimi lahko uživate na vrtu, v naravi, na sprehodu, v mestu, na potovanju in povsod drugod, kjer ste vi in vaš čas na prvem mestu. Gre za najsodobnejše dizajne trenirk, s katerimi ste hkrati ‘ZRIHTANI IN KOMOT’ – www.auroraroots.com. Slovensko znanje – lastne blagovne znamke Eurogarden je ponosen na razvoj lastnih blagovnih znamk, ki jih najdete pod imeni RAMDA, RAMDA PRO, BLUE CUT in RPARTS. Velik poudarek pa daje tudi razvoju in ponudbi spletne trgovine www.rotar.si, kjer je poskrbljeno za varno in preprosto spletno nakupovanje preko 20.000 artiklov.

Zanesljivost, prijaznost in strokovnost

Prednost vrtnega centra Eurogarden je zanesljivost, prijaznost, visoka raven storitev s svetovanjem in celovitim prodajnim in poprodajnim servisom. Poleg tega za vse kupljene stroje zagotavljajo rezervne dele po ugodnih cenah. Delo na vrtu in pri urejanju okolice je za mnoge le konjiček, za nekatere sproščujoč čas v naravi, za nekoga pa vir ali dodaten vir zaslužka, a kar je najpomembnejše, zadovoljstvo strank je za ekipo Eurogarden na prvem mestu.
Prisrčno vabljeni v VRTNI CENTER EUROGARDEN in delo na vrtu vam bo postalo užitek.

 

Ključne besede: orodje za vrt in okolico, kmetijska mehanizacija, gozdarski pripomočki, zaščitna oprema, vrtno pohištvo, kamini, drevesnica, vrt, okolica, vrtni stroji, gozdarstvo, rastline, lonci, cvetličarna, darilni butik, apoteka

info@eurogarden.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju EUROGARDEN d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    EUROGARDEN d.o.o.

    Podsmreka 7b, 1356 Dobrova