EUROGARDEN d.o.o.

Obiščite Vrtni center Eurogarden in se prepričajte o neverjetno bogati ponudbi, ki zajema vse od semen, sadik zelenjave, sadnih dreves, okrasnih rastl…

Naslov:

Podsmreka 7b, 1356 Dobrova

Telefon:
01 24 25 13501 24 25 136

E-pošta:

info@eurogarden.si

Spletno mesto:
www.eurogarden.si

O nas

Vrtni center Eurogarden (PE Dobrova – LJ, PE Krško, PE Split) je sodoben vrtni center, s širokim izborom pripomočkov za vrt in dom na enem mestu. Ponuja pestro in bogato izbiro drobne kmetijske mehanizacije, vrtnih strojev, kjer najdete vse od kosilnic, motornih kos, vrtnih traktorjev, priključkov za vrtne traktorje, rider vrtne kosilnice, prekopalnike, motokultivatorje, sejalnike, motorne in baterijske žage, škarje za živo mejo, obrezovalnike, škropilnice, pihalnike, vrtne in snežne freze, agregate, kompresorje, visokotlačne čistilce, potopne črpalke, ribnike, semena, sadike, okrasne rastline, sadna drevesa, steklenice, zunanje lonce, korita, vrtno pohištvo, kamine, zemljo, imajo tudi darilni butik, cvetličarno, kjer izkušeni aranžerji poskrbijo za cvetlične aranžmaje, kmetijsko apoteko, rastlinjake z notranjimi rastlinami, za zunanje rastline okrasnega in sadnega drevja ter grmovnic pa je poskrbljeno prijetno nakupovanje v drevesnici, ki se v PE Dobrova – LJ razprostira na kar 3000 m2 prodajne površine. Za varno delo s stroji se nudi zaščitna oprema (obleka, očala, rokavice, ščitniki, vizirji, slušalke), bogat vrtni in gospodinjski program pa se dopolnjuje s ponudbo sezonskih artiklov, hrano in opremo za hišne ljubljenčke ter pašniškim in konjeniškim programom. Poskrbljeno je tudi za zadovoljstvo najmlajših, saj v prodajnem programu najdete otroško vrtno orodje in igrače. V PE Krško se nahaja tudi kotiček za analizo vina, v PE Dobrova – LJ pa najdete trgovino Aurora Roots, ki je slovenska blagovna znamka urbanih športnih oblačil, s katerimi lahko uživate na vrtu, v naravi, na sprehodu, v mestu, na potovanju … Gre za najsodobnejše dizajne trenirk, s katerimi ste hkrati ‘ZRIHTANI IN KOMOT’ – www.auroraroots.com

Eurogarden razvija lastne blagovne znamke, ki jih najdete pod imeni RAMDA, RAMDA PRO, BLUE CUT in RPARTS, velik poudarek pa daje tudi razvoju spletne trgovine www.rotar.si, kjer je poskrbljeno za varno in preprosto spletno nakupovanje.

Prednost vrtnega centra Eurogarden je zanesljivost, prijaznost, visoka raven storitev s svetovanjem in celovitim prodajnim in poprodajnim servisom, kjer se za vse kupljene stroje zagotavljajo rezervni deli in kar je najpomembnejše, zadovoljstvo strank in kakovostni izdelki po ugodnih cenah.

Delo na vrtu in pri urejanju okolice je za mnoge le konjiček, za nekatere sproščujoč čas v naravi, za nekoga pa vir ali dodaten vir zaslužka.

Prisrčno vabljeni v VRTNI CENTER EUROGARDEN in delo na vrtu vam bo postalo užitek.

 
Ključne besede: orodje za vrt in okolico, stroji, peči, kamini
 
 
info@eurogarden.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju EUROGARDEN d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

EUROGARDEN d.o.o.

Podsmreka 7b, 1356 Dobrova