FORTUNA TRADE d.o.o.

V družbi Fortuna Trade d.o.o. pod blagovno znamko “SOLCON sistemi senčil” ohranjamo in razvijamo položaj poslovnega sistema na področju senčenja

Naslov:

Rusjanov trg 9, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 695 849

E-pošta:

info@fortunatrade.si

Spletno mesto:

www.fortunatrade.si

O nas

V družbi Fortuna Trade d.o.o. pod blagovno znamko “SOLCON sistemi senčil” ohranjamo in razvijamo položaj poslovnega sistema na področju senčenja velikih poslovnih in malih zasebnih objektov v Sloveniji ter širimo svoje delovanje na tuje trge.

S celovito ponudbo, visoko ravnjo strokovnosti, predvsem pa z izstopajočo kakovostjo izvedenih objektov, vam zagotavljamo optimalno razmerje med kvaliteto in vrednostjo naših izdelkov.

Z učenjem in spodbujanjem inovativnega dela izstopamo na področju razvoja in ohranjanja naravnega okolja. Naša prioriteta je nenehen razvoj in sledenje novitetam na svetovnem trgu.

Proizvodni program zajema:

  • zunanje, notranje in strešne screen roloje
  • fiksne in gibljive brisoleje
  • drsna aluminijska polkna
  • tende in vrtne zgubanke
  • protivlomne žaluzije

za vse vrste objektov, ki izboljšujejo bivanjsko okolje ljudi in pripomorejo k varčevanju ogrevanja v zimskem in hlajenja v poletnem času.

S celovito in konkurenčno ponudbo storitev, s sodobno tehniko ter s polno odgovornostjo izpolnjujemo zahteve in pričakovanja najzahtevnejših investitorjev.

 

Ključne besede: brisoleji, tende, vrtne zgubanke, screen roloji, notranja senčila, zunanja senčila, polkna,

info@fortunatrade.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju Fortuna Trade d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Fortuna Trade d.o.o.

Rusjanov trg 9, 1000 Ljubljana