GENIAL d.o.o.

V podjetju GENIAL d.o.o. izdelujemo pergole, tende in screen roloje.

Naslov:

Cesta 4. julija 44, 8270 Krško

Telefon:
041 444 922

E-pošta:

info@genial.si

Spletno mesto:
www.genial.si

O nas

V podjetju GENIAL d.o.o. izdelujemo pergole, tende in screen roloje.

Naša primarna naloga je, da izobražujemo in vam pomagamo razumeti razlikovalne prednosti naših produktov in storitev. V množici ponudbe, v kateri se zlahka izgubite, vas spoznavamo le z vrhunskimi evropskimi proizvajalci in njihovimi produkti. Notranjih in zunanjih prostorov tako ne boste več dojemali kot ločenih, marveč kot skupen življenjski prostor.

Kako zasenčiti teraso, vrt ali ustvariti senco na balkonu? Kateri moderen terasni nadstrešek je najbolj primeren, da bo zadovoljil vse vaše potrebe in želje? Načrtujete urejanje okolice in terase, hkrati pa ste v dvomih, kako vse skupaj povezati v uporabno trajnostno rešitev? Katero senčilo in vrtno pohištvo je dovolj kakovostno za vas, da bo iz sezone v sezono videti kot novo?

Vabimo vas, da nas obiščete v našem razstavnem salonu senčil in vrtnega pohištva v Krškem, kjer boste vzljubili udobje vrtnih rešitev. Ob prijetnem druženju in posvetu boste dobili jasen uvid v  trajnost in dovršenost izdelkov, ki so našli svoj dom pod imenom Genial.

   
   
  info@genial.si

  Kontaktirajte nas

  Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GENIAL d.o.o. ​, (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

   Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
   Pogoji poslovanja


   GENIAL d.o.o.

   Cesta 4. julija 44, 8270 Krško