GIVOS d.o.o.

Smo zasebno podjetje s sedežem v Naklem na Gorenjskem. Naša temeljna dejavnost je izdelava PVC balkonskih in vrtnih ograj in izdelava PVC dvoriščnih i…

Naslov:

Srednja vas pri Šenčurju 73, 4208 Šenčur

Telefon:
04 257 78 00

E-pošta:

info@givos.si

Spletno mesto:
www.givos.si

O nas

Smo zasebno podjetje s sedežem v Naklem na Gorenjskem. Naša temeljna dejavnost je izdelava PVC balkonskih in vrtnih ograj in izdelava PVC dvoriščnih in vrtnih vrat. Poleg ograj in vrat pa izdelujemo tudi PVC napušče na hišah in poslovnih stavbah ter izdelujemo ALU ograje.

Iz PVC izdelujemo

 • PVC vrata
 • PVC napušče
 • PVC balkonske ograje
 • PVC vrtne ograje

PVC vrata se pritrdijo na pocinkano oz. rostfrei inox ogrodje. Izdelana so v različnih širinah in višinah ter v različnih barva, zaključek zgornjega dela vrata pa je lahko raven ali polkrožen.

Plastika iz katere so narejeni PVC izdelki ni reciklirana. Je kvalitetna in je potrjena z laboratorijskimi testi v Franciji, zato ni bojazni, da bi zbledela ali začela rumeneti. PVC vrata imajo 10 let garancije na obstojnost bele barve in 5 let garancije na ostale barve.

PVC napušč je primeren za poslovne stavbe kot za hiše. Na leseno podkonstrukcijo ga vijačimo tako, da se letvice lepo spajajo skupaj, najdaljše so 6 metrov. PVC napušč izdelamo v beli, bež, sivi in hrastovi barvi.

PVC ograje so izdelane iz enake surovine kot so PVC okna. So izredno visoke kvalitetne in laboratorijsko preizkušene ter UV stabilizirani. Ograje se izdelajo v beli, sivi, oker – bež barvi ter v imitaciji zlatega hrasta.

Izdelujemo pa tudi ALU ograje za notranjo kot za zunanjo uporabo, kar pomeni, da si lahko izberete ograjo za zunanji balkon ali teraso, vrtno ograjo, ograjo okrog bazena ali ograjo na notranjem stopnišču in balkonu.

Drsna ali krilna dvoriščna vrata je možno opremiti z motornim pogonom glede na velikost in težo vrat izberemo pripadajoči motor s pripadajočo močjo.

Ključne besede: ograja, PVC okna, PVC vrata, ALU ograje, PVC napušč, Motorni pogon, PVC ograje

 
 
info@givos.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GIVOS D.O.O., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  GIVOS D.O.O.

  Srednja vas pri Šenčurju 73, 4208 Šenčur