GO – GO d.o.o.

V podjetju GO – GO d.o.o. se ukvarjamo predvsem s prodajo gostinske opreme. Naša specialnost je prodaja umetnega in naravnega ratana…

Naslov:

Pod Lazami 17, 5290 Šempeter pri Gorici

Telefon:
041 421 308, 031 629 499, 05 393 7055

E-pošta:

info@go-go.si

Spletno mesto:
www.ratan.si

O nas

V podjetju GO – GO d.o.o. se ukvarjamo predvsem s prodajo gostinske opreme. Naša specialnost je prodaja umetnega in naravnega ratana, prodaja tend in pergol ter na splošno vse druge vrste gostinskega pohištva.

Podjetje deluje od leta 1993 in v njem sodeluje ekipa predanih in izkušenih ljudi, vsi z enim ciljem: zagotoviti najboljši servis našim strankam, tako v Sloveniji kot v tujini.

Naši kupci so naše največje bogastvo in le tega znamo dobro čuvati! Trudimo se, da imamo v ponudbi zanimive in kakovostne izdelke po sprejemljivih cenah in s hitrim dobavnim rokom.

Za ponudbo nas lahko kadarkoli pokličete ali nam pošljete elektronsko pošto.

Poleg opisane dejavnosti se ukvarjamo tudi s transportom in logistiko in prodajo viličarjev.

Transport opravljamo za vsa podjetja v Sloveniji in Evropi. Posedujemo novi park tovornih vozil opremljenih z rampo za nakladanje in razkladanje tovora.

Vse artikle brezplačno dostavimo na vaš naslov.

Iz naše ponudbe izdvajamo:

 

 

Ključne besede: dom, stanovanje, pisarna, leseno pohištvo, ratan, senčniki, tende, pergole, gostinsko pohištvo, umetni ratan, naravni ratan, pisarniški stoli,  leseno vrtno pohištvo, pohištvo iz aluminija

info@go-go.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GO – GO d.o.o. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    GO – GO d.o.o.

    Pod Lazami 17, 5290 Šempeter pri Gorici