GRADBENA MEHANIZACIJA, PREVOZI JOŽE JANČAR s.p.

V gradbeni mehanizaciji Jože Jančar s.p. se ukvarjamo s storitvami z lahko in težko gradbeno in kmetijsko mehanizacijo, prodajo kmetijske ter gradbene mehanizacije…

Naslov:

Javor 21, 1261 Ljubljana-Dobrunje

Telefon:
storitve: 041 618 461, prodaja: 031 404 555

E-pošta:

info@mehanizacija-jancar.si

Spletno mesto:
www.mehanizacija-jancar.si

 

info@mehanizacija-jancar.si

O nas

V gradbeni mehanizaciji Jože Jančar s.p. se ukvarjamo s storitvami z lahko in težko gradbeno in kmetijsko mehanizacijo, prodajo kmetijske ter gradbene mehanizacije in s prevozi gradbenega materiala.

Storitve gradbene mehanizacije obsegajo dela z bagri, mini-bagri, čelnimi nakladalci, mini-nakladalci, rovokopači, valjarji itd. Posredujemo tudi pri prodaji kmetijske in gradbene mehanizacije in gradbenega materiala / peska za gradnjo, nasutja in nasip cest ter dvorišč. Opravljamo prevoze s tovornimi vozili prekucniki. Dela opravljamo tako za podjetja kot za posameznike in večinoma delujemo na področju Ljubljane in njene okolice. V svojem voznem parku imamo tovorna vozila različnih karakteristik, nosilnosti od 10T – 40T.

30 letna tradicija in izkušnje zagotavljajo našim strankam kakovostne storitve. Zaradi širokega strojnega in voznega parka smo zelo prilagodljivi, kar pomeni, da opravljamo dela z različnimi gradbenimi stroji in v kar najkrajšem možnem času po konkurenčnih cenah.

Prodajamo tpa tudi kmetijske stroje.

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GRADBENA MEHANIZACIJA, PREVOZI JOŽE JANČAR s.p. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    GRADBENA MEHANIZACIJA, PREVOZI JOŽE JANČAR s.p.

    Javor 21, 1261 Ljubljana-Dobrunje