GRAFAM d.o.o. – Asfaltiranje, tlakovanje in ostale gradnje

Smo strokovnjaki na področju asfaltiranja, tlakovanja, ureditev okolice objektov in ostalih gradenj.

Naslov:

Kidričeva ulica 14, 1233 Dob

Telefon:
041 624 645

E-pošta:

info@grafam.si

Spletno mesto:
www.grafam.si

O nas

Smo strokovnjaki na področju asfaltiranja, tlakovanja, ureditev okolice objektov in ostalih gradenj.

ASFALTIRANJE

Izvajamo vse vrste strojnega in ročnega asfaltiranja. Kvalitetno vam uredimo dvorišče, parkirišče, kolesarske in pešpoti, obnovimo dotrajana asfaltna vozišča in še mnogo več. Izvedemo pripravljalna dela, izkop in pripravo podlage za asfalt, izgradnjo komunalne infrastrukture in asfaltiranje.

TLAKOVANJE

Tlakovci so vsestranski. Široka izbira barv, oblik in funkcionalnosti omogoča njihovo prilagodljivost različnim stilom in vrstam objektov. Izbirate lahko med tlakovci, ki ustrezajo določeni površini, pri čemer vam lahko pomagamo in svetujemo. Za vas dobavimo in položimo, tlakovce, betonske prane plošče, granitne kocke, robnike idr.

ZUNANJE UREDITVE

Naše strokovno osebje nudi kompletno zunanjo ureditev okolice objektov, in sicer stanovanjskih ali poslovnih sosesk, kot tudi zunanjo ureditev posameznih objektov oziroma individualnih hiš. Ponudba zunanjih ureditev zajema širok spekter del, kot so dovozne ceste, pešpoti, parkirišča, urgentne poti, pločniki, ureditev odvodnjavanja, tlakovanje, asfaltiranje, zatravitev, sajenje dreves idr.

UREDITEV DVORIŠČ

V sklopu storitve urejanja dvorišč izvajamo gradnje novih dvorišč ali dovozov, oziroma sanacije obstoječih. Poskrbimo tudi za pripravljalna dela. Za zgornjo površino lahko uporabimo različne vrste in kombinacije dvoriščnih elementov, in sicer asfalt, tlakovce, prane plošče, granitne kocke, betonske robnike, naravni kamen idr.

PRIPRAVA TERENA

Priprava terena je ključna faza za kasnejše polaganje asfalta, tlakovcev ali podobnih izdelkov. Uredimo izkop in poskrbimo za dobavo in prevoz peska, utrjevanje terena ter postavitev robnih elementov.

IZKOPI

Z različnimi vrstami strojev in dopolnilnim fizičnim delom posameznikov opravljamo izkope različnih velikosti in globin za hiše, bazene, škarpe, temelje in dvorišča. Poskrbimo tudi za odvoz materiala na uradno deponijo.

RUŠENJE OBJEKTOV

Za vas izvedemo rušenje manjših objektov, in sicer stanovanjskih ali večstanovanjskih stavb, garaž, starih objektov, kamnitih in betonskih opornih zidov – škarp, kamnitih zložb, asfalta, betona, tlakovanih površin, idr. Poskrbimo tudi za odvoz ruševin na uradno deponijo.

GRADNJA OPORNIH ZIDOV – ŠKARP IN NASIPOV

Po vaši želji zgradimo vse vrste nosilnih temeljev in opornih zidov za različne namene, od ograj, dvoriščnih vrat, nadstreškov, do škarp, stopnic idr. Nasip okoli hiše, ob cesti ali na prostem. Nasujemo, utrdimo in zasejemo.

IZDELAVA KANALIZACIJSKIH OMREŽIJ

V naši pestri ponudbi storitev nudimo tudi vsa dela na področju izgradnje komunalne infrastrukture, ki zajemajo dela kot so izvedba vodovoda, meteorne, fekalne, oziroma kabelske kanalizacije, izgradnja jaškov, vgradnja kanalet idr.

VGRADNJA ROBNIH ELEMENTOV

Dobavljamo in vgrajujemo različne robne elemente, kot so, betonski robniki, granitne kocke, lamele, idr.

VGRADNJA ČISTILNIH NAPRAV

Naše podjetje nudi celovito izvedbo, ki vključuje pregled in oceno terena ter svetovanje za vgradnjo najprimernejše čistilne naprave, pripravo terena, dostavo in vgradnjo čistilne naprave z vsemi potrebnimi cevnimi priključki.

ODKOPI OBJEKTOV IN IZOLACIJSKA DELA

Strojno ali ročno odkopljemo objekt, saniramo nastalo poškodbo, obložimo z novim izolacijskim materialom, teren zasujemo, ter utrdimo in vzpostavimo v prvotno stanje.

IZKOPI IN BETONIRANJE BAZENOV

Z različnimi vrstami strojev in dopolnilnim fizičnim delom posameznikov opravljamo tudi izkope in betoniranje bazenov.

FINO PLANIRANJE

Faza v kateri teren projekta pripravljamo s končnim polaganjem materiala je zadnja in hkrati zelo pomembna, saj nanj položimo material, ki ostane viden in mora funkcionalno zdržati.

MONTIRANJE VSEH VRST OGRAJNIH SISTEMOV

Montiramo različne tipe ograjnih sistemov in izvedb. Pri montaži ograjnih sistemov vam pomagamo in svetujemo pri samem nakupu in kasnejši vgradnji.

DOBAVA, PREVOZ IN PLANIRANJE MATERIALOV

Lahko vam dostavimo različne vrste – frakcije peska, primernega za nasutje, dvorišče, dovozno pot, cesto, drenažo, in sicer tampon, posteljica, stena, drenažni pesek, maltni pesek, pesek za beton idr. Poskrbimo tudi za dobavo in dostavo sejane zemlje. Če želite, jo lahko splaniramo in vaš vrt ali zelenico lepo uredimo.

KIPER PREVOZI IN ZIMSKA SLUŽBA

V sklopu izvedbe posameznih projektov opravljamo tudi lastne kiper prevoze. Če potrebujete izključno prevoz materiala ali mehanizacije, nam to sporočite, da se o samem prevozu predhodno dogovorimo. V zimskem času izvajamo tudi pluženje in posipanje večjih parkrišč ter lokalnih cest.

 

ZAKAJ NAS IZBRATI?

SMO SINONIM ZA ZANESLJIVEGA GRADBENEGA PARTNERJA

Za izvedbo vseh del uporabljamo najkvalitetnejše materiale in najboljše tehnike.
Za svoje delo jamčimo z večletno garancijo na vsa opravljena dela.
Ne verjemite nam le na besedo. Prepričajte se sami.
Naj bo vaša ideja naš naslednji projekt.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

V kolikor se zanimate za naše storitve nas kontaktirajte.
Smo hitro odzivni in vas pričakujemo z najboljšo ponudbo, ki jo odlikuje optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.
Z veseljem vas obiščemo na kraju izvedbe del.
Svetujemo vam pri izbiri pravih rešitev glede na vaše želje in potrebe ter za vas pripravimo ustrezno ponudbo.

 

DOLGOLETNA TRADICIJA

V podjetju smo si v 35 letih tradicije izvajanja celovitih storitev nizkih gradenj pridobili vrsto izkušenj, ki jih uveljavljamo pri sami izgradnji.
Izkušeni delavci, znanje in orodje so ključ do zanesljive, kakovostne, strokovne in točne izpeljave projektov.
Podjetje danes zaposluje ekipo izkušenih mojstrov s katero obvladuje celoten postopek gradnje od začetka do finalizacije projektov.
Storitve izvajamo po vsej Osrednji Sloveniji in širše.

 

info@grafam.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GRAFAM d.o.o. – Asfaltiranje, tlakovanje in ostale gradnje, (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    GRAFAM d.o.o. - Asfaltiranje, tlakovanje in ostale gradnje

    Kidričeva ulica 14, 1233 Dob