GRAWE ZAVAROVALNICA, D. D.

Našim strankam ponujamo visokokakovostno storitev, ki je usmerjena k njihovim potrebam, in dolgoročno jamstvo za njihovo varnost…

Naslov:

Komenskega ulica 4, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 642 299

E-pošta:

drago.mencin@grawe.si

Spletno mesto:
www.grawe.si

O nas

ZAVAROVANJE:

 • Avtomobilska zavarovanja
 • Premoženjska zavarovanja
 • Nezgodna zavarovanja
 • Življenjska zavarovanja

V več kot 31 letih delovanja v Sloveniji je GRAWE zavarovalnica, d. d., postala pomemben ponudnik zavarovalnih storitev. GRAWE ponuja vse vrste zavarovanj za fizične osebe in tudi zavarovanja, ki jih potrebujejo mala in srednja podjetja.

Našim strankam ponujamo visokokakovostno storitev, ki je usmerjena k njihovim potrebam, in dolgoročno jamstvo za njihovo varnost. Skupina GRAWE dosega v razvrstitvi Standard & Poors oceno A. Osnova zanjo so močna finančna stabilnost in premišljene, varne naložbe.

Info zavarovanje g. Drago Mencin, gsm 041 642 299

Ključne besede: zavarovanje doma, življenjsko zavarovanje, nezgodno zavarovanje, avtomobilsko zavarovanje, premoženjsko zavarovanje

drago.mencin@grawe.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GRAWE ZAVAROVALNICA, D. D., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  GRAWE ZAVAROVALNICA, D. D.

  Komenskega ulica 4, 1000 Ljubljana