GREENSTUDIO Anže Vardjan s.p.

Naše podjetje  Green Studio ponuja rešitev za urejanje površin z umetno travo kot tudi pripravo terena pred samo montažo umetne trave.

Naslov:

Gorjupova ulica 8a, 1000 Ljubljana

Telefon:
040 145 987

E-pošta:

info@greenstudio.si

Spletno mesto:

www.greenstudio.si

O nas

Naše podjetje  Green Studio ponuja rešitev za urejanje površin z umetno travo kot tudi pripravo terena pred samo montažo umetne trave. Umetna trava je idealna podlaga za urejanje vrtov, teras, javnih prostorov, zelenih streh, komercialnih površin, otroških in golf igrišč. Prav tako pa vam ponujamo celoten obseg storitev za izvedbo športne infrastrukture “od ideje do realizacije”. Poskrbi pa tudi za vzdrževanje, tako športnih kot tudi zasebnih površin z umetno travo.

Umetne trave za urejanje okolice so bile razvite za vsakogar, ki ima rad naraven izgled, udobje in razkošje. Trava ima osvežujoč zelen videz zaradi svojih številnih odtenkov zelene barve in je prijetnega občutka, zaradi svojih mehkih vlaken. Idealno za družine z velikim vrtom, pametna rešitev za obkrožitev vašega bazena ali za površino vaše terase. Prav tako je umetna trava primerna za vse vrste atrijev, javne površine in za vse površine, kjer je drugače vzdrževanje prezahtevno. Podlaga je primerna tudi za igro otrok in intenzivno uporabo skozi celo leto.

 

Ključne besede: umetna trava, urejena okolica, otroška igrišča, odtenki trave, zelen videz trave, športna igrišča, terasa, trava za atrij, površine okoli bazena

info@greenstudio.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GREENSTUDIO Anže Vardjan s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    Greenstudio Anže Vardjan s.p.

    Gorjupova ulica 8a, 1000 Ljubljana