HEMA d.o.o.

Smo inštalatersko podjetje​​, k​i​ se ukvarja z ​svetovanjem, projektiranjem in ​montažo različnih vrst ogrevalnih sistemov​ od toplotnih črpalk,​ talnega in radiatorskega ogrevanja, vodovoda ​ter​ prezračevanja.

Naslov:

Stegne 35, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 370 361

E-pošta:

info@geosonda.si

Spletno mesto:
www.geosonda.si | www.talno.si | www.soncna.si

O nas

Smo inštalatersko podjetje​​, k​i​ se ukvarja z ​svetovanjem, projektiranjem in ​montažo različnih vrst ogrevalnih sistemov​ od toplotnih črpalk,​ talnega in radiatorskega ogrevanja, vodovoda ​ter​ prezračevanja. Specialisti smo na področju ​vgradnje strojnih inštalacij v ​enodruži​nske​, dvodružinsk​e​ hiš​e​ i​n​​​ manjš​e ​poslovn​e​ objekt​e​. Strokovnjaki smo na področju uporabe geotermalne energije za ogrevanje objektov z toplotnimi črpalkami z uporabo gesond ​in drugih načinov izrabe obnovljivih virov geotermalne energije​.

20-letne izkušnje s področja strojnih inštalacij in gradnje stalno nadgrajujemo s strokovnimi izobraževanji in praktičnim delom na terenu. Podpiramo uporabo obnovljivih virov energije in s tem namenom razvijamo in v praksi udejanjamo uporabne, učinkovite rešitve na področju ogrevanja, pre​z​račevanja in fotovoltaike. Ne sledimo strategijam drugih podjetij v panogi, temveč se osredotočamo na naše lastne prednosti.

Smo iskreni, strokovni, odgovorni​,​ ter zavezani h kvaliteti.

 

Ključne besede: solarni sistemi, prezračevanje, toplotna črpalka, geosonda, ogrevanje, obnovljivi viri, talno ogrevanje, vodovod

info@geosonda.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju Hema d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    Hema d.o.o.

    Stegne 35, 1000 Ljubljana