IMAG AMBIENT, prodaja, projektiranje in izvedba, d.o.o.

Izkušena ekipa IMAG Ambient s kaminskimi vložki ali pečmi priznanih proizvajalcev (Brunner, Max Blank in Spartherm) po meri vaših želja doda piko na i vašemu domu.

Naslov:

Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana

Telefon:
051 635 635

E-pošta:

info@imag.si

Spletno mesto:
www.imag.si

O nas

Dobrodošli v vaš novi ambient lesa in ognja.

Ogenj je v človeškem življenju prisoten že od prazgodovine in predstavlja eno najstarejših odkritij. Skozi čas in s sposobnostjo nadzorovanja ognja je ognjišče postalo osrednje in med najpomembnejšimi sestavnimi deli ljudske hiše – od odprtega ognjišča in črnih kuhinj do zaprtih ognjišč in prvih krušnih peči. Današnji kamini imajo kot vir ogrevanja uporabno vrednost, seveda pa predstavljajo tudi udobje, toplino in domačnost. Naj naša izkušena ekipa s kaminskimi vložki ali pečmi priznanih proizvajalcev (Brunner, Max Blank in Spartherm) po meri vaših želja doda piko na i vašemu domu.

Kakovostni, varni in zanesljivi kamini IMAG se prilagajajo različnim ambientom in ogrevalnim sistemom (klasični, s toplim zrakom ali s toplo vodo) ter so prepoznavni po svoji energetski učinkovitosti. Vse to zagotavljajo kakovostni sestavni deli, ki so srce kamina ali peči, skrito za izbranimi oblogami, ki vam jih po meri vaših želja in zahtevah ter potrebah prostora vgradi izkušena ekipa.

Naša ponudba obsega:

 • Kamini
 • Tipski kamini
 • Samostoječe peči
 • Akumulacijske peči
 • Odprta ognjišča
 • Vrtni žari
 
 
info@imag.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju IMAG AMBIENT, prodaja, projektiranje in izvedba, d.o.o.​, (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  IMAG AMBIENT, prodaja, projektiranje in izvedba, d.o.o.

  Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana