INGLES d.o.o.

Naše podjetje se ukvarja s spletno prodajo. Imamo največja izbiro kurjave, žarev in …… na enem mestu z dostavo po vsej Sloveniji.

Naslov:

Proseniško 8e, 3230 Šentjur pri Celju

Telefon:
051 359 555  | 051 359 222  |

E-pošta:

drva.info@gmail.com

Spletno mesto:
www.drva.info

O nas

Naše podjetje se ukvarja s spletno prodajo. Imamo največja izbiro kurjave, žarev in …… na enem mestu z dostavo po vsej Sloveniji.

 • kurjava (drva, peleti briketi, premog)
 • eko kamini (talni ekokamini, viseči ekokamini, stenski ekokamini, mini ekokamini, gorilniki)
 • peči (peči na pelete, etažno ogrevanje, peči na pelete, elektrika in plin)
 • klime (klime z montažo ali brez montaže)
 • vse za dom
 • žari Weber

Ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja preko spleta pogosto in hitro spreminja ter posodablja in zato lahko pride tudi do napak. Da lahko napake kar se da hitro odpravi, trgovec prosi, da ga kupec o njih obvesti preko obrazca ali telefonske številke, objavljene na spletni strani.

 

Ključne besede: žar, suha drva, polsuha drva, metrska drva, peleti, briketi, klima, peč, hlodovina, eko kamini, prevozi, drva.info, biohort box, biohort panorama, biohort davinci, biohort loungebox, loungebox, storemax, kompostniki, komposter, stenski nosilci za orodje, nosilci za orodje, ograje za terase, omare za orodje, vrtna omara za orodje, obešalo za kolo, omara za shrambo, stenski paneli, škatla za orodje,  box za orodje, visoka greda, vrtna hiška za orodje, ute za orodje, vrtne ute za orodje, vrtne škatle za shranjevanje, vrtna škatla, ir paneli kopalnica, grelec za kopalnico, grelni paneli, paneli za ogrevanje, infrardeči paneli, ir paneli grelci za pod mizo, mize z grelci, alfaplam, alfa plam, peč na drva, centalne peči na pelete, peč na pelete za stanovanje, centralna peč na pelete, peč na pelete, peč hitze, hitze, kamini, plamen peči na drva, kaminska peč plamen, plamen peč, peč na dva plamen, peči plamen plamen peči, štedilnik na trda goriva, leseni peleti, peleti cena,lesni peleti, pelete, peleti akcija, paleti a1, drauholz, drauholz peleti, peleti na obroke, smrekovi peleti, prodaja premoga, premog za kurjavo, črni premog, premog cena, rjavi premog, premog, posoda za podpeko, podpeka gorenc, gorenc sač, podpeka plamen, sač plamen, podpeka posoda, gorenc sač, napoleon žar, žari na plin, plinski žari, vgradni plinski žar, plinski žar, žari gorenc, žari na oglje, najboljši žar na oglje, žar na oglje, weber žar

drva.info@gmail.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju INGLES d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  INGLES d.o.o.

  Proseniško 8e, 3230 Šentjur pri Celju