IZTOK PALIR s.p.

Nudimo vam storitev toplotne črpalke povezane z geotermijo. To je namreč tehnologija, ki jo zaradi vsesplošnega varčevanja uporablja čedalje več gospodinjstev in podjetij. …

Naslov:

Zgornje Grušovlje 12, 3311 Šempeter v Sav. dolini

Telefon:
031 450 176

E-pošta:

iztok.palir@gmail.com

Spletno mesto:
www.vrtine-palir.si

O nas

Naše podjetje izkorišča prednosti geotermije – Še posebej v krizi ljudje pazijo na vsak evro. Toplotne črpalke povezane z geotermijo so namreč tehnologija, ki jo zaradi vsesplošnega varčevanja uporablja čedalje več gospodinjstev in podjetij.

Učinkovito iščemo vodne vire. Izvajamo analizo geološke strukture tal, izbor in izvedbo najbolj optimalnega sistema. Z vgradnjo toplotne črpalke VODA/VODA in ZEMLJA/VODA pa lahko vaše gospodinjstvo oz. podjetje prihrani velik del stroškov ogrevanja.

Z NAMI DO CELOSTNE REŠITVE NA PODROČJU RABE GEOTERMALNE ENERGIJE. Vrtanje in iskanje vode do 500 m. Dela izvedemo z najsodobnejšo opremo in izredno zmogljivim voznim parkom. Na dolgi rok se želijo posvetiti predvsem vrtinam, ki bi segale do tople vode. Slednje je velik zalogaj, saj je treba prodreti tudi do tisoč metrov pod zemljo.

 

Ključne besede: toplotne črpalke, geotermija, ogrevanje, varčevanje, vrtanje, vrtina, vodnjak, geosonda, sanacija plazov, geotermalna energija, geološka struktura

iztok.palir@gmail.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju IZTOK PALIR s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    IZTOK PALIR s.p.

    Zgornje Grušovlje 12, 3311 Šempeter v Sav. dolini