JARIS d.o.o.

Smo podjetje, ki izdeluje lesene montažne hiše na ključ …

Naslov:

Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica

Telefon:
040 616 681

E-pošta:

boris@jaris.si

Spletno mesto:

www.jaris.si

O nas

Pri JARISu razumemo, da je gradnja lastnega doma zelo zahteven in kompleksen projekt, ki zahteva veliko znanja in izkušenj z različnih področij. Včasih naše stranke preprosto ne najdejo primerne hiše za nakup. Ali jim ne odgovarja lokacija, ali jim ne ustreza arhitektura ali pa izvedba. Največkrat imajo tako že svojo parcelo, ker si želijo enkrat v življenju zgraditi hišo, ki bi bila povsem po njihovi meri in po njihovem okusu. Hišo, ki bi postala dom. Prijeten, zdrav in varčen dom.

V gradnjo je običajno vključenih več kot 50 različnih izvajalcev. Nabiranje znanj, iskanje najboljših izvajalcev in koordinacija dela bodočim graditeljem vzamejo ogromno časa in potrpljenja. Danes smo vsi zasedeni praktično od jutra do večera; služba, otroci, popoldanske aktivnosti. Kje najti še čas za vodenje gradnje hiše? Več kot 50 izvajalcev, pogodb, obračunov, prevzemov izvedenih del, garancij, kontaktov …?

Komu zaupati gradnjo svoje sanjske hiše? To je težka odločitev, ki jo navadno sprejmemo le enkrat v življenju in nas spremlja do konca življenja.

Razbremenili vas bomo gradbenih tegob, da boste lahko opravljali svoj posel in se veselili z družino. Prisluhnili bomo vašim željam, strokovno bomo snovali vaš novi dom in vas navdušili z izvedbo. Zgradili vam bomo prijeten, zdrav in varčen dom. Točno tak, kot ste si ga želeli.

Ključne besede: sanjska hiša, lesena masivna gradnja, lepljene plošče, leseni objekt, skeletna gradnja, CNC razrez

boris@jaris.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju JARIS d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    JARIS d.o.o.

    Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica