JOŽE VADNJAL s.p.

Ključavničarstvo Jože Vadnjal, s.p., se lahko pohvalijo že z več kot 20 letno tradicijo. So malo družinsko podjetje, ustanovljeno 1994 in se ukvarjajo…

Naslov:

Uršičev štradon 18, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 355 327

E-pošta:

joze.vadnjal@siol.net

Spletno mesto:
www.kljucavnicarstvo.si

O nas

Ključavničarstvo Jože Vadnjal, s.p., se lahko pohvalijo že z več kot 20 letno tradicijo. So malo družinsko podjetje, ustanovljeno 1994 in se ukvarjajo z izdelavo izdelkov iz različnih vrst kovin.

Glavne dejavnosti so:
– izdelava dvoriščnih vrat
– izdelava različnih zunanjih kovinskih ograj in balkonskih ograj
– izdelava kovinskih konstrukcij za nadstreške in rastlinjake.

Vsak naš izdelek je unikat, prilagojen potrebam in željam kupca oz. naročnika.

Ukvarjamo se z oblikovanjem in samo izdelavo dvoriščnih vrat, vrtnih ograj, balkonskih ograj, okenskih zaščitnih rešetk in različnih modernih dizajnov. Dvoriščna vrata so naš glavni produkt izdelave in so opremljena tudi z avtomatskimi sistemi podizvajalcev Beninca in Elvox, ki so primerni tudi za dvigovanje in spuščanje zapornic.

Predstavljajo se kot vsestranskega ponudnika ključavničarskih storitev….kot so rezanje, vrtanje, struženje in krivljenje kovin, zato vseskozi sledijo trendom in posodabljajo sam strojni park. Zato tudi načrtujejo, projektirajo, izdelajo in montirajo različne nadstreške za vaš dom in tudi rastlinjake.

Ob vsem tem vam nudijo tudi popravilo kmetijske mehanizacije in delovnih strojev ter poskrbimo za morebitne potrebne nadomestne dele.

Če potrebujete kvaliteten nadstrešek, morda dvoriščna vrata ali ograjo okoli vaše hiše, se obrnite na njih. Pokličite: 041 654 681.

Ključne besede: dvoriščna vrata, nadstreški, kovinske ograje, vrtne ograje, dvoriščne ograje, okenska zaščitna rešetka, bolkonske ograje, moderni dizajni, Beninca, Elvox, zapornice, ključavničarstvo, krivljenje kovin, rastlinjaki, dom, kmetijska mehanizacija, delovni stroji, nadomestni deli, kovinske konstrukcije, zunanje, vadnjal, različne vrste kovin, oblikovanje

joze.vadnjal@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju JOŽE VADNJAL s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    JOŽE VADNJAL s.p.

    Uršičev štradon 18, 1000 Ljubljana