K IN K KOV d.o.o.

Podjetje ustanovljeno 1984. Takrat je Slavko Klančar kot samostojni podjetnik začel s splošnim kovinarstvom. Dejavnost je začel širiti na nivo izsekov…

Naslov:

Podskrajnik 52, 1380 Cerknica

Telefon:
041 716 742 Slavko, 031 529 941 Robert

E-pošta:

info@kovinarstvo-klancar.si

Spletno mesto:
www.kovinarstvo-klancar.si

O nas

Podjetje ustanovljeno 1984. Takrat je Slavko Klančar kot samostojni podjetnik začel s splošnim kovinarstvom. Dejavnost je začel širiti na nivo izsekovanja. Potem so začeli tudi s serijsko proizvodnjo izdelave artiklov na prešah kot kooperant za serijsko proizvodnjo.
S povečanjem potreb po naših artiklih smo začeli z izdelovanjem lastnih orodij in  si opremili delavnico s stružnicami in rezkalnimi stroji.
Njihova glavna dejavnost oz. proizvodi: Na tržišču so prisotni z kovanimi in INOX ograjami vseh vrst : balkonske ograje, stopniščne ograje in vrtne ograje.

Izdelujejo nadstreške, stopnice in okenske rešetke različnih oblik. Izdelujejo tudi kovana vrata, dvoriščna vrata z motornim pogonom, industrijska vrata, pergole… Stranki vedno svetujejo glede dizajna in tudi statike.

Leta 2004 preselili v industrijsko cono Podskrajnik, začeli z gradnjo novih prostorov in registracijo podjetja K in K KOV d.o.o. .
Naša nadaljna vizija je povečati našo prisotnost v specialni obdelavi kovin z visoko tehnološkimi stroji CNC in tudi izdelava izdelkov večjih dimenzij. Storitve, ki jih še opravljajo:

 • RAZREZ PLOČEVINE
 • IZSEKOVANJE
 • CNC KRIVLJENJE PLOČEVINE
 • CNC KRIVLJENJE CEVI
 • STRUŽENJE
Potrebujete ograjo, nadstrešek…..pokličite nas na 041 716 742
 
Ključne besede: dvoriščna vrata, nadstreški, balkonske ograje, kovanje, zunanje ograje, dvoriščne ograje, kovane ograje, notranje ograje, okenske rešetke, izsekovanje, krivljenje cevi, CNC, struženje, razrez pločevine
 
 
info@kovinarstvo-klancar.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju K IN K KOV d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  K IN K KOV d.o.o.

  Podskrajnik 52, 1380 Cerknica