KAMINI KOČEVAR d.o.o.

Smo družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo v izdelovanju kaminov. Skozi proizvodni proces, ki združuje obrtniške sposobnosti in najmodernejšo…

Naslov:

Rimska cesta 88, 3311 Šempeter v Savinjski dolini

Telefon:
03 700 1796

E-pošta:

info@kamini.si

Spletno mesto:
www.kamini.si

O nas

Smo družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo v izdelovanju kaminov. Skozi proizvodni proces, ki združuje obrtniške sposobnosti in najmodernejšo tehnologijo, se naše ideje spreminjajo v napredne rešitve pri opremi in ogrevanju stanovanj.

Našim kupcem želimo ponuditi izdelke visoke kakovosti, ki jih zahtevajo najzahtevnejši predpisi. Stalne inovacije, raziskave kakovosti, naprednost pri razvijanju pa so cilji ki vodijo in usmerjajo delo v našem podjetju.

Oglejte si  storitve in  obsežno ponudbo kaminov, peči, vrtnih peči, lončenih peči različnih znanih proizvajalcev kot so: Piazzetta, MCZ, Superir, Ruegg, Attika.

Nudimo pa tudi tehnologijo :

Toplozračni sistem ogrevanja – hitro ogrevanje, razvod in enakomerna razporeditev toplote.

Akumulacijsko sevalni sistemi ogrevanja – daljša akumulacijska doba in več prijetne sevalne toplote.

Toplovodni sistem ogrevanja – transport toplote od telesa po celem objektu brez večjih toplotnih izgub in možnost zagotavljanja toplote izključno iz tega vira.

Stanovanje lahko ogrevate tudi s toplovodnim kaminskim vložkom, ki izrablja ogrevalno moč vode. Segreta voda izhaja iz kamina in prične krožiti po napeljavi, pri čemer postane vir toplote za ogrevalni sistem in sanitarno vodo.

V  ponudbi podjetja KAMINI KOČEVAR so vam na voljo vse možnosti. Velika ponudba velikosti, oblik, funkcij in tehnik, ki si jih lahko ogledate tudi v  njihovem razstavnem salonu ali na spletni strani www.kamini.si, vas bo na koncu pripeljala do vašega kamina ali peči, s katero boste dali piko na i svojemu domu. Zakurjen kamin ali peč pa ne bo razkošje, temveč razvajanje, ki ga v hladnih dneh ne boste želeli pogrešati.

Potrebujete kvaliteten kamin, peč ali kompletni sistem ogrevanja v vaši hiši… Pokličite jih ali oddajte povpraševanje.

Ključne besede: kamin, ogrevanje, peč, kamini, peči, lončene peči, toplovodni sistemi ogrevanja, vrtne peči, akumulacijski sevalni sistem ogrevanja, toplozračni sistem ogrevanja
info@kamini.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju KAMINI KOČEVAR d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    KAMINI KOČEVAR d.o.o.

    Rimska cesta 88, 3311 Šempeter v Savinjski dolini