KRONOTERM d.o.o.

Podjetje KRONOTERM že od leta 1976 riše smernice na področju toplotnih črpalk v Sloveniji.

Naslov:

Trnava 5e, 3303 Gomilsko

Telefon:
03 703 16 20

E-pošta:

info@kronoterm.com

Spletno mesto:
www.kronoterm.com

O nas

PODJETJE KRONOTERM – Tišina, ki navduši

Podjetje KRONOTERM že od leta 1976 riše smernice na področju toplotnih črpalk v Sloveniji. Vodilni slovenski proizvajalec toplotnih črpalk že od ustanovitve naprej stremi k projektiranju, razvoju, proizvodnji in implementaciji visokotehnoloških naprav za varčno ter okolju prijazno ogrevanje in hlajenje.

Kronoterm je ustanovil Rudi Kronovšek, ki je leta 1976 razvil prvo sanitarno toplotno črpalko v Sloveniji. Predanost dejavnosti je ena osrednjih vrednot podjetja, ki svoj ugled gradi na profesionalnosti in strokovnosti. Nenehno vlaganje v znanje in razvoj, napredna tehnologija, strateške partnerske povezave, kakovost in fleksibilnost proizvodnje in storitev, tehnična podpora partnerjem in strankam ter visoko usposobljena servisna podpora so vrednote in prednosti, zaradi katerih je podjetje KRONOTERM d.o.o. z blagovno znamko KRONOTERM, prepoznavno kot strokovno najbolj usposobljeno in zaupanja vredno.

V podjetju razvijajo in izdelujejo sanitarne in ogrevalne toplotne črpalke, ponujajo sisteme za ogrevanje in hlajenje, napredne rešitve za upravljanje toplotnih črpalk na daljavo, nudijo celovite rešitve in izdelavo toplotnih črpalk po meri za najzahtevnejše investitorje. Kronotermu je do sedaj zaupanje izkazalo že več kot 70.000 zadovoljnih uporabnikov, med katerimi so tako posamezniki, kot manjša in večja podjetja ter industrijski obrati.

Podjetje iz Gomilskega se lahko pohvali s kompletno ponudbo, tako lastno proizvodnjo, lastnim razvojem ter laboratorijem kot tudi lastnim servisom. Temelj vsega razvoja je izdelava in trženje hladilno – ogrevalnih sistemov, prilagojenih potrebam kupcev. Pri tem pa je osnovi moto izkoriščanje obnovljivih virov energije na najcenejši možen način ter s tem zmanjšanje porabe fosilnih goriv in onesnaževanja okolja.

 

Ključne besede: toplotne črpalke, kronoterm, ogrevanje, hlajenje, sanitarne toplotne črpalke, kronogarancija

info@kronoterm.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju KRONOTERM d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    KRONOTERM d.o.o.

    Trnava 5e, 3303 Gomilsko