KROVSTVO KIMOVEC, BRANE KIMOVEC S.P.

V Krovstvu in kleparstvu Kimovec s.p. se ukvarjamo s prekrivanjem streh že od leta 1990. V tem času smo pokrivali že vse: novogradnje, stavbe kulturno…

Naslov:

Polje 9, 1217 Vodice

Telefon:
041 646 573

E-pošta:

kimovec.brane.sp@siol.net

Spletno mesto:
www.podstreho.si

O nas

V Krovstvu in kleparstvu Kimovec s.p. se ukvarjamo s prekrivanjem streh že od leta 1990. V tem času smo pokrivali že vse: novogradnje, stavbe kulturno zgodovinskega značaja, rekonstrukcije, razne adaptacije, prizidke, nadstreške, cerkve, šole, športne dvorane, industrijske hale, kmetijske objekte.

Garancija na dela je 10 let. V podjetju se trudimo, da smo v koraku s časom, pooblaščeni smo z licencami za vse vrste kritin, ter smo usposobljeni za pravilno vgradnjo strešnih oken priznanega proizvajalca VELUX. Imamo pa tudi vse potrebne certifikate za odstranitev in odvoz azbestne kritine, pomagamo pa vam tudi urediti EKO KREDIT za odstranitev azbestne kritine.

Ukvarjamo pa se tudi s tesarstvom, ker je povpraševanje veliko smo se odločili, da svojo dejavnost razširimo tudi na področje urejanja podstrešja, na vašo željo ga pospravimo, odstranimo in odpeljemo vso kramo in vam podstrešje prenovimo.

Nudimo pa vam tudi brezplačno svetovanje na terenu in izdelavo brezplačne ponudbe, ki vam jo izdelamo v roku 48 ur.

Ključne besede:  strešna okna, Velux, podstrešje, prenova, krovstvo, streha, kleparstvo, azbest, ponudba, eko kredit

kimovec.brane.sp@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju KROVSTVO KIMOVEC, BRANE KIMOVEC S.P. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    KROVSTVO KIMOVEC, BRANE KIMOVEC S.P.

    Polje 9, 1217 Vodice