LESTUR d.o.o.

Danes je podjetje LESTUR uveljavljena blagovna znamka, ki se ukvarja s kvalitetno in ekskluzivno izdelavo vrat za bivalne, poslovne in javne objekte.

Naslov:

Klanec 35a, 1218 Komenda

Telefon:
01 8342 350

E-pošta:

info@lestur-vrata.si, info@lestur-okovje.si

Spletno mesto:
www.lestur-vrata.si, FB lestur_okovje

O nas

Danes je podjetje LESTUR uveljavljena blagovna znamka, ki se ukvarja s kvalitetno in ekskluzivno izdelavo vrat za bivalne, poslovne in javne objekte.

Izdelujemo vrata različnih oblik in slogov, od najmodernejših do klasičnih. Popolnoma se prilagodimo željam naročnika oziroma posebnostim prostora. Nudimo izdelavo lesenih, steklenih, dvokrilnih, nihajnih, drsnih vrat ter različnih sten z vrati.

Ustvarjamo z navdihom, željo po inovativnosti in iskanju novih rešitev.

Kot novost ponujamo zastopstvo kljuk priznanega evropskega proizvajalca Tupai. Kljuke so na slovenskem trgu popolna novost. Oblikujejo jih priznani svetovni oblikovalci in arhitekti v sodelovanju s proizvajalci kljuk. Program obsega izdelavo kljuk za notranja in vhodna vrata, okna ter ročaje. Izdelki blagovne znamke Tupai ustvarjajo najvišjo kakovost, dovršenost, estetiko in funkcionalnost.

Svojo dejavnost dopolnjujemo s programom izdelave zunanjih steklenih ograj, steklenih ograj za stopniščne prostore, sanitarnih steklenih sten, steklenih oblog, steklenih nadstreškov in zastekljevanja prostorov za individualne in javne objekte. Zasnovani in oblikovani so v duhu sodobnih pristopov v arhitekturi, ki predstavljajo inovativne poglede. So učinkoto sredstvo za izboljšanje kakovosti življenja, saj povečajo prehodnost svetlobe in blažijo prostorsko stisko.

Vedno se prilagodimo željam naročnika, posebnostim prostore, ki ga opremljamo, ter tudi obstoječi opremi stanovanja ali katerega koli drugega objekta. Izdelki naše lastne proizvodnje so plod dolgoletnega razvoja, tradicije, lastnega znanja, izkušenj in spremljanja najnovejših trendov. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki zagotavlajo trajno zadovoljstvo našega kupca. Osnovna usmeritev podjetja je, da zagotavljamo kvalitetno izdelavo, po željah in potrebah današnjega človeka.

 

 
info@lestur-vrata.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju LESTUR d.o.o..​, (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    LESTUR d.o.o.

    Klanec 35a, 1218 Komenda