LUNOS d.o.o.

Smo mlado in ambiciozno podjetje LUNOS d.o.o. Ukvarjamo se s prezračevalnimi sistemi za izboljšavo klime v bivalnih prostorih. Prezračevalni sistemi L…

Naslov:

Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana

Telefon:
01 620 43 00

E-pošta:

info@lunos.si

Spletno mesto:
www.lunos.si

O nas

Smo ambiciozno podjetje LUNOS d.o.o. Ukvarjamo se s prezračevalnimi sistemi za izboljšavo klime v bivalnih prostorih. Prezračevalni sistemi LUNOS – so produkt visoke nemške kvalitete, ki pa so hkrati cenovno ugodni in enostavni za vgradnjo. Vgrajujemo ga tako v starejše hiše in stanovanja, kot tudi v novogradnje. Deluje po principu rekuperacije, zato je varčen. V vaš bivalni prostor bo pritekal stalno svež zrak, izrabljen pa se bo odvajal skozi ventilatorsko enoto direktno skozi jašek ali zunanji zid. Sistem je noviteta. V bivalnem prostoru bomo izboljšali mikroklimo in zagotovili primerne pogoje za zdravo življenje brez vlage. Prezračevalni sistem LUNOS deluje 24 ur vse dni v letu. Filter, ki ga vsebuje prezračevalni sistem je pralen in ga ni potrebno menjati. Prezračevanje še nikoli ni bilo tako enostavno in ugodno.

Prednosti sistema:

 • varčevanje z energijo
 • odprava odvečne vlage
 • neslišno delovanje
 • protihrupna zaščita
 • nobenega prepiha
 • filter proti alergijam
 • enostavna montaža
 • enostavno in poceni vzdrževanje

Izbirate lahko med različni sistemi:

 • klasični sistem
 • rekuperacija E2
 • rekuperacija E GO
 • rekuperacija NEXT

Klasični sistem je nova generacija ventilatorjev Silvento. Deluje brez motečega hrupa, ne onesnažuje okolje in ima eleganten nevpadljiv dizajn.

Rekuperacija E2 je še tišji kot klasični sistem in ima že avtomatsko kontrolo vlage in toplotno rekuperacijo.

e2 PLUS Blue Line – modra izbira Nadgrajen sistem e2 za tiste malce bolj zahtevne uporabnike.

Rekuperacija E go je primerna za vgradnjo v kopalnice, WC-je, pralnice in ostale manjše prostore površine do 10m2.

NOVA generacija najbolje prodajanega prezračevalnega sistema v Sloveniji – Lunos e2. Prezračevalni sistem Lunos e2 se vsako leto izboljšuje in je bil leta 2017 ponovno nagrajen kot najboljši prezračevalni sistem »Best of 2017 «, hkrati pa je prejel še prestižno nagrado za najbolj energetsko učinkovit proizvod leta »Best product of the year 2017« v kategoriji funkcionalnost in ekologija.

Zagotavljamo vam hitro in kvalitetno vgradnjo kjerkoli v Sloveniji. Na osnovi vašega tlorisa vam brezplačno izdelamo oceno izvedbe, ki je najbolj primerna za vaš bivalni prostor.

Sofinanciranje Ekosklada do 50% na rekuperacijski sistem Lunos.

Ključne besede: vlaga, rekuperacija, prezračevanje, Lunos, nemška kvaliteta, mikroklima, zdravo življenje, filter
info@lunos.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju LUNOS d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  LUNOS d.o.o.

  Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana