M-KAISER d.o.o.

Nadstreški M-Kaiser ne predstavljajo samo zaščite, ampak veljajo za izdelek, ki se harmonično spoji z zgradbo…

Naslov:

Ulica heroja Staneta 24, 2000 Maribor

Telefon:
040 89 56 56

E-pošta:

info@m-kaiser.si

Spletno mesto:
www.m-kaiser.si

 

info@m-kaiser.si

O nas

V podjetju M-Kaiser izdelujemo avtomobilske nadstreške, nadstreške za terase, nadstrešek za letno kuhinjo, nadstrešek za balkon, kolesarnico in ostale nadstreške. Pri delu uporabljamo samo premium materiale, s katerimi nadstreškom zagotavljamo dolgo življenjsko dobo. Dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočajo celosten in strokoven pristop, s katerim bomo poskrbeli za najbolj optimalne rezultate! Montaža nadstreška je ključnega pomena zato poskrbimo, da je izvedena hitro in kakovostno.

Nadstreški M-Kaiser so vsestranski in individualni.

Prav tako, kot naše stranke. Stremimo k temu, da vedno znova ustvarjamo nove oblike, ki zadovoljijo visoke estetske in tehnične kriterije. Nadstreški M-Kaiser ne predstavljajo več samo zaščite, ampak veljajo za izdelek, ki se harmonično spoji z zgradbo. Izdelek, ki predstavlja košček življenjskega udobja.

Prostor uporabite kreativno.

Ugotovili boste, da se funkcionalnost in arhitekturno izražanje ne izključujeta. Standardni ali po naročilu izdelani, moderni ali klasični. Dovoljeno je vse, kar je všečno.

Nadstreški za avtomobile, terase in ostalo so lahko:

 • JEKLENI – Jekleni nadstreški za terase so narejeni iz visoko kakovostnega jekla. Da preprečimo njihovo rjavenje jih vroče cinkamo, dodatno pa nudimo še možnost prašnega barvanja. Prašno barvanje je poseben postopek, kjer se barva v peči zapeče pri 200 stopinjah in takšna barva se kasneje ne lušči, kot se dogaja pri t.i. mokrem barvanju.
 • LESENI – Leseni nadstreški za terase dajejo naraven in tradicionalen videz.
 • ALUMINIJASTI – Aluminijasti nadstreški za terase so narejeni iz sistema visoko kakovostnih aluminijastih profilov in kritine.

 

Ključne besede: nadstrešek za teraso, avtomobilski nadstrešek, ostali nadstreški, nadstrešek za letno kuhinjo, balkon

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju M-KAISER d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  M-KAISER d.o.o.

  Ulica heroja Staneta 24, 2000 Maribor