MAREX D.O.O.

V podjetju Marex gradimo svoje poslanstvo na predanem odnosu do kupcev, katerih potrebe so nam vodilo pri oblikovanju ustrezne ponudbe izdelkov in sto…

Naslov:

Gasilska cesta 27, 1290 Grosuplje

Telefon:
01 788 83 50

E-pošta:

info@marex.si

Spletno mesto:
www.marex.si

O nas

V podjetju Marex gradimo svoje poslanstvo na predanem odnosu do kupcev, katerih potrebe so nam vodilo pri oblikovanju ustrezne ponudbe izdelkov in storitev, ki jih kupcem zagotavljamo vsak dan ter gradimo dolgoročen partnerski odnos. Naša vizija temelji na načelih visoke kakovosti, strokovnem svetovanju in dostopnosti. To dosegamo s pomočjo priznanih blagovnih znamk, nenehnim izobraževanjem zaposlenih, širitvijo prodajnega programa in novih prodajnih poti.

STREŠNI SISTEMI
Smo specializiran ponudnik strešnih sistemov, ki na enem mestu nudi celovite rešitve za poševne ter za ravne strehe. V našem prodajnem programu so vse vrste strešnih kritin – opečne, betonske, pločevinaste, bitumenske, vlaknoce- mentne ipd. Na področju ravnih streh nudimo bitumenske trakove in trakove iz PVC/FPO umetnih mas različnih proizvajalcev vključno s tekočimi hidroizolacijami. Celovitost ponudbe dopolnjujejo širok izbor kleparskih izdelkov iz različnih vrst in barv pločevine, strešna okna, toplotne izolacije, pritrdilni materiali ter ostali izdelki za izvedbo krovsko kleparskih del.

PLOČEVINE
Preverite našo široko ponudbo pločevin. Dovolite nam, da vam poiščemo optimalno ponudbo pločevine, ki zagotavlja ustrezno razmerje med kakovostjo, ceno in storitvijo. Smo specializirani ponudnik s široko ponudbo pocinkane, bakrene, aluminij in barvne pločevine v kolutih, trakovih, kot tudi v ploščah. Ponosni smo, da zastopamo priznane blagovne znamke kot so VESTIS, MAVIS, PREFA, RHEINZINK. Poleg tega nudimo tudi vse ostale pločevine predvsem za uporabo v kleparstvu pa tudi v industriji, kjer se zahtevajo kakovost, točna dobava ter ostale storitve, ki jih nudimo kot vaš partner za dobavo pločevin.

STROJI IN ORODJA
Nudimo celoten program strojev za obdelavo pločevine za različne dejavnosti kot so kleparstvo, kovinarstvo, izolaterstvo, izdelava prezračevalnih kanalov, industrijska obdelava/krivljenje pločevin, naprave za vakumsko dvigovanje panelov in stekla ter naprave za varjenje z vročim zrakom. Ponosni smo, da zastopamo priznane blagovne znamke kot so RAS, JORNS, SCHLEBACH, SCHECHTL, SPIRO, ECKOLD, PRINZING, FORSTNER, LEISTER, VIAVAC, SMARTLIFT, LEISTER, STUBAI, FREUND, MAKITA, MILWAUKEE. Naš program zajema tudi profesionalno ročno in električno orodje, namenjeno za obdelavo pločevine v kleparstvu, kot tudi v drugih dejavnostih povezanih z obdelavo pločevin.

SERVIS
Kot prodajni zastopnik številnih blagovnih znamk opravljamo servisne storitve za stroje in opremo, ki so v Marex prodajnem programu. Za vso navedeno opremo dobavljamo tudi originalne rezervne dele in nadomestne stroje.

MAREX RENT
Zakaj bi kupovali stroj, če si ga lahko izposodite? Naš program obsega stroje za izdelavo pločevinaste strehe, stroje za varjenje strešnih folij in vakumsko napravo za dviganje strešnih in fasadnih panelov ter stekla.

MAREX FIN
Za nakup stroja in opreme so potrebna velika finančna sredstva, kar pa lahko predstavlja nepremostljivo oviro. S storitvijo MAREX FIN nudimo ugodno, pregledno in preprosto financiranje nakupa strojev in opreme s finančnim lizingom.

Ključne besede: strešna kritina, strešna okna, lesni izdelki, strešni dodatki, pločevina, barvna lestvica, folija, filc

info@marex.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju MAREX D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    MAREX D.O.O.

    Gasilska cesta 27, 1290 Grosuplje