MATEJ DOLINAR S.P.

So družinsko podjetje za izdelavo in montažo stopnic. Ponašajo s z desetletno tradicijo, predvsem pa z kvaliteto. Njihovo vodilo je kakovost, oblikovn…

Naslov:

Podgora 8, 4224 Gorenja Vas

Telefon:
041 453 719

E-pošta:

info@stopnicecestnk.si

Spletno mesto:
www.stopnicecestnk.si

O nas

So družinsko podjetje za izdelavo in montažo stopnic. Ponašajo s z desetletno tradicijo, predvsem pa z kvaliteto. Njihovo vodilo je kakovost, oblikovna dovršenost stopnic v vseh dimenzijah in izvedbah.
Njihova prvina so lesene stopnice in ograje stopnic. Izdelujejo tako klasične-ravne, pa do zahtevnih zavitih in seveda stopnice v modernem slogu. Na osnovi njihovih izkušenj in željah strank, vam znajo svetovati in priporočati k lažji odločitvi stopnic, katere vam bi ustrezale v vaši hiši.
Za izdelavo stopnic, uporabljajo najboljšo kvaliteto lesa, kot so bukev, hrast, jesen… Na željo strank, tudi eksotičen les. Stopnice izdelujejo izključno po naročilu. Izdelujejo stopnice tudi na betonsko podlago, ter na železno konstrukcijo za individualne stranke in tudi podjetja. Predvsem pri zahtevnih spiralnih stopnicah, je potrebno veliko inovativnih spretnosti in izkušenj, ki pa jim seveda ne primanjkuje.

Poleg lesenih stopnic, izdelujejo tudi lesene ograje vseh vrst, pa naj si bodo to balkonske ali stopniščne ograje. Uporabljajo materiale, kot so: les, INOX, steklo in marmor. Poleg tega so pri njih na voljo tudi vse kombinacije materialov: les-inox, les-steklo, les-marmor, les-inox-jeklene vrvi,… Prednosti njihovih stopniščnih ograj so v:
– inovativnosti detajlov
– funkcionalnosti in dovršenosti ograje kot celote
– natančna izdelava
– uporaba kvalitetnih materialov
– velik pomen dajemo sami trdnosti ograj, katera je zelo pomembna

Poleg lesenih stopnic in ograj izdelujejo še razne omare v sklopu stopnic, pod stopnicami vgradne omare in tudi drsna in notranja vrata.

Potrebujete nove stopnice ali ograje? Pokličite jih na GSM: 041 453 719 in se dogovorite za izmero oz. oddajte povpraševanje.

info@stopnicecestnk.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju MATEJ DOLINAR S.P. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    MATEJ DOLINAR S.P.

    Stranje pri Škocjanu 7, 8375 Škocjan