MEBI D.O.O.

Podjetje MEBI d.o.o. spada med vodilne in najbolj prepoznavna podjetja, ki izdelujejo, prodajajo in tudi montirajo PLOČEVINASTE STREŠNE KRITINE. Spada…

Naslov:

Makole 47, 2321 Makole

Telefon:
03 700 17 07

E-pošta:

info@mebi.si

Spletno mesto:

www.mebi.si

O nas

Podjetje MEBI d.o.o. spada med vodilne in najbolj prepoznavna podjetja, ki izdelujejo, prodajajo in tudi montirajo PLOČEVINASTE STREŠNE KRITINE.
Spada med 3 odstotke slovenskih podjetij, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA, kot simbola najvišje ocene bonitetne odličnosti.
 
Pločevinasta strešna kritina je kakovosten izdelek, ki je rezultat dolgoletnega raziskovanja na področju preoblikovanja pločevine. Na trgu je zelo velikokrat uporabna na individualnih stanovanjskih hišah, poslovnih stavbah, skladiščih, tudi na montažnih hišah in vikendih.
 
Njihova kvaliteta se odraža v prilagodljivosti za vse vrste in oblike streh in tudi trajnosti in stabilnosti. Pločevinaste strešne kritine se odlično obnesejo v vseh klimatskih pogojih. Izkušnje kažejo, da pločevinasta strešna kritina brez težav prenaša tako hude zime kot tudi tropsko vročino. Ker se pločevinasto strešno kritino pritrjuje s posebnimi vijaki z neoprensko podložko v spodnji del ostrešja, je streha odporen proti močnemu vetru, zmrzali in tudi toči.
 
Je lahka, lepa na izgled, trajna in tudi cenovno ugodna.
 
V podjetju MEBI d.o.o. izdelujejo več oblik pločevinastih streh: Normal, valovito, klasik in trapez.
 
Vse njihove kritine se izdelujejo v dolžinah po naročilu kupca.
 
Trapezne pločevine s-metal, je odličen in zanesljiv proizvod za pokrivanje streh, kakor tudi za izvedbo fasad oz. montažnih sten in je široko uporabna za vse poslovne in stanovanjske objekte….

Vse trapezne pločevine imajo v svoji konstrukciji poseben utor, ki preprečuje zatekanje, kar v celoti omogoča pravilno delovanje strehe oziroma stene. Trapezna pločevina je izdelana v obliki panelov s točno dolžino in barvo v skladu z zahtevo kupca, tako da ni nepotrebne izgube materiala. Vse trapezne pločevine so izdelani iz prašno-barvane pocinkane pločevine različnih debelin, po naročilu pa tudi iz Al-pločevine, pocinkane in nerjaveče pločevine.

Celotna serija trapezne pločevine ima izjemne tehnične lastnosti visoke zmogljivosti, ki jih podjetje Mebi, d.o.o. izkazuje z ustreznimi certifikati uporabljenih materialov.

Ključne besede:  strešna kritina, strešni paneli, streha, valovita, klasik kritina, trapez kritina, normal kritina, mebi, nerjaveča pločevina, pločevinasta streha

info@mebi.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju MEBI D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    MEBI D.O.O.

    Makole 47, 2321 Makole