METVIL d.o.o.

Pri nas v ŽIVEX-u najdete vse za zunanjo ureditev.

Naslov:

Goriška cesta 25b, 5270 Ajdovščina

Telefon:
041 393 465

E-pošta:

dominik.pizzoni@zivex.si

Spletno mesto:
www.zivex.si

O nas

Pri nas v ŽIVEX-u najdete vse za zunanjo ureditev.

OGRAJNI SISTEMI
Smo eden vodilnih ponudnikov ograjnih sistemov, vrat in mrež tako, da ste na pravem naslovu za strokovnost, pomoč in svetovanje pri montaži ali nabavi vaše ograje. Z veseljem vam bomo pomagali, da se odločite za najboljšo možnost ograjevanja vašega doma ali poslovnega prostora. Z dolgoletno tradicijo vam lahko zagotovimo najboljšo ponudbo za vašo ograjo. Pokličite nas, ali pa nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti in se prepričajte tudi sami.

ZUNANJA UREDITEV
K urejeni stanovanjski ali poslovni stavbi sodi tudi zunanja ureditev oz. urejena okolica – lep zelenjavni ali okrasni vrt, potke, morda kakšen prostor za počitek v senci ali klop za spomladansko poležavanje na soncu. Z izdelki podjetja Živex lahko okolico vaše hiše hitro in preprosto uredite po vaših željah, saj imamo na voljo prav vse izdelke in orodje, ki ga potrebujete – od betonskih tlakovcev in drugih izdelkov iz betona do vrtnih korit, cevi za zalivanje, vrtnega orodja in kosilnic, vrtnega pohištva, raznovrstnih kaminov, pa tudi zemlje, semen in sadik, rastlin in seveda vrtne ograje. Živex je torej popoln partner, ko potrebujete vse za svoj vrt in njegovo urejanje.

KMETIJSTVO
Na področju kmetijstva ponujamo rešitve v smislu izdelkov, s katerimi si olajšate delo pri obdelovanju kmetijskih površin. V ta prodajni asortiman so z naše strani ponujeni izdelki za pognojevanje, zaščito, obdelavo površin, posejevanje, nenazadnje pa tudi široka ponudba kmetijskih orodij. Kmetijski oddelek je pri nas v veliki meri razdeljen na več kategorij, saj ponujamo tudi krmila za živino, aparate za električne pastirje pa tudi ograde za živino, tako da si lahko ogledate tudi ostale oddelke, ki se povezujejo s panogo kmetijstva. Med drugim ponujamo tudi kletarsko opremo, inox sode, posode, destilacijske naprave, pripomočke za predelavo sadja v pijače ipd.

GRADBENIŠTVO
Na področju gradbeništva ponujamo tako storitve, kot tudi gradbeni materijal in orodje. Imamo tudi široko ponudbo kritin po meri, različnih materijalov. Z dolgoletno tradicijo smo pridobili strokovne izkušnje na področju grabeništva, zato vam lahko v veliki meri svetujemo, ponudimo strokovne storitve in nenazadnje tudi gradbeni materijal in potrebno orodje, s katerim boste lahko pozidali, kar si želite.

OGREVANJE
Za kakovostno ogrevanje vašega doma vam ponujamo odlično rešitev – peči na pelete in na drva. Ogrevanje na drva je danes še vedno priljubljen način ogrevanja, saj prinaša številne pozitivne učinke. Les je relativno poceni, poleg tega pa velja za okolju prijazno gorivo. Kot kurivo za ogrevanje služijo lesna polena ter peleti – lesene palčke, stisnjene pod visokim tlakom. Poleg peči na drva lahko za ogrevanje na drva uporabimo tudi kaminske peči na drva. Za kaminske peči na pelete ter na drva vam nudimo tudi kakovostne pelete različnih proizvajalcev ter kakovostna  bukova drva.
Peči pa lahko uporabite tudi za centralno ogrevanje. Peč na trda goriva bo tako s pomočjo centralnega sistema ogrevanja zagotavljala centralno pripravo toplote, hkrati pa tudi pripravo tople sanitarne vode.

 

Ključne besede: peči, ogrevanje, centralno ogrevanje, rastlinjaki, tople grede, žage, kosilnice, drva, peleti, zunanja ureditev, ograjni sistemi, vrtne ograje, vrtna vrata, betonski tlakovci

dominik.pizzoni@zivex.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju METVIL d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    METVIL d.o.o.

    Goriška cesta 25b, 5270 Ajdovščina