MIZARSTVO JANEZ ROTAR s.p.

Mizarstvo Rotar smo družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo mizarjenja za poslovne in stanovanjske objekte.

Naslov:

Podsmreka 7F, Podsmreka, 1356 Dobrova

Telefon:
041 689 587 

E-pošta:

mizarstvo.rotar@siol.net

Spletno mesto:
www.mizarstvorotar.si

 

mizarstvo.rotar@siol.net

O nas

Mizarstvo Rotar smo družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Sestavlja nas ekipa strokovno usposobljenih in natančnih mizarjev, ki so z vami vse od začetne ideje do končne realizacije projekta.

Izdelujemo notranjo opremo za poslovne in stanovanjske objekte. Vsak prostor najprej izmerimo, nato glede na vaše želje in naše predloge za optimalen izkoristek prostora, skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas. Temu sledi izdelava ter vgradnja pohištva. Za natančno predstavo, na željo stranke pripravimo tudi 3D vizualizacijo.

Pri delu uporabljamo najboljše materiale, ki vam ustvarijo udobje ter podaljšajo življenjsko dobo pohištvu. Uporabljamo sodobno tehnologijo in vrhunske nemške lesnoobdelovalne stroje, s katerimi je vsak kos pohištva izdelan natančno in kvalitetno. Preden se pohištvo sestavi, vsak kos tudi ročno obdelamo.

 

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju MIZARSTVO JANEZ ROTAR s.p. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    Mizarstvo Janez Rotar s.p.

    Podsmreka 7F, Podsmreka, 1356 Dobrova