MIZARSTVO M.A.R., d. o. o.

Mizarstvo MAR je podjetje, ki je idejno zasnovo dobilo že pred petnajstimi leti. Izdelujemo notranje pohištvo po meri.

Naslov:

Veliki Otok 44C, 6230 Postojna

Telefon:
041 382 495

E-pošta:

mizarstvo.mar@gmail.com

Spletno mesto:
www.mizarstvo-mar.si

 

mizarstvo.mar@gmail.com

O nas

Mizarstvo MAR je podjetje, ki je idejno zasnovo dobilo že pred petnajstimi leti. Izdelujemo notranje pohištvo po meri. Pred tem smo si delovne izkušnje nabirali v Sloveniji, Italiji in Rusiji. Z bogatimi izkušnjami smo leta 2005 ustanovili podjetje Mizarstvo M.A.R., d. o. o.

Svojo prepoznavnost širimo tako v Sloveniji kot v tujini. V zadovoljstvo so nam novi izzivi, drugačne želje strank, individualni pristop k stranki, profesionalen odnos do dela in motiviranost ob zadovoljstvu stranke.

Trenutno razpolagamo s 600 m2 proizvodnih prostorov in zmogljivimi stroji za najzahtevnejše kupce.

V prihodnosti razmišljamo o povečanju kapacitet ter nudenju popolne obnove in opremljanja vaše nepremičnine. V kolikor prenavljate nepremičnino in razmišljate o pohištvu po meri, bi bilo primerno, da že v tej fazi svetujemo pri npr. postavitvi električne napeljave, saj sta tako pohištvo in prostor za bodočo uporabo maksimalno funkcionalna.

 

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju Mizarstvo M.A.R., d. o. o. ​ vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    Mizarstvo M.A.R., d. o. o.

    Veliki Otok 44C, 6230 Postojna