MONTGAL d.o.o.

IZDELAVA SPUŠČENIH STROPOV Izdelava spuščenih klasičnih stropov Izdelava različnih oblik okrasnih štukatur za spuščene stropove Izdelava spuščenih str…

Naslov:

Banija 64, 1292 Ig

Telefon:
01 286 33 90041 693 606

E-pošta:

info@montgal.si

Spletno mesto:
www.montgal.si

O nas

IZDELAVA SPUŠČENIH STROPOV

Izdelava spuščenih klasičnih stropov

Izdelava različnih oblik okrasnih štukatur za spuščene stropove

Izdelava spuščenih stropov po vaših željah

Izdelava in vgradnja zahtevnejših spuščenih stropov

IZDELAVA PREDELNIH STEN

Izdelujemo montažne predlne stene, katerih prednosti so hitra in enostavna gradnja, dobra zvočna izolacija itd. Predelne stene izdelujemo iz gipskartonskih plošč proizvajalcev Knauf, Rigips, Placo,…

Dobra lastnost tovrstnih sten je lahka konstrukcija, možnost različnih oblik sten, dobra zvočna in toplotna izolacija, hitra izvedba, montaža notranjih vrat, ponujajo pa tudi domiselne rešitve v primeru prostorske stiske, npr. možnost vgradnje drsnih vrat, ki se vgradijo v steno in se pri odpiranju umaknejo v samo steno.

STENSKE OBLOGE

Nudimo vam izdelavo vseh vrst stenskih oblog iz gipskartonskih plošč in materialov Knauf, Wedi, Fermacell,… Izdelavo obloge različnih kopalniških elementov iz Wedi plošč.

Wedi plošče vam nudijo zelo dobro toplotno izolacijo. Ne prepuščajo vode, zato ne pride do poškodb materiala zaradi možnosti kasnejšega vpijanja vode. Zaradi dobre sposobnosti ločevanja napetosti med sloji, pri Wedi ploščah ne pride do deformacij zaradi temperaturnih razlik v prostoru. Površina iz plošč Wedi predstavlja idealno podlago za ploščice, omete in premaze. Ker so plošče precej lahke, je njihova obdelava in prenašanje enostavno. Oblikovanje z Wedi ploščami je za investitorja ekonomično, za uporabnika pa predstavlja enostavno obdelavo z brezhibnimi rezultati.

Montaža poteka na kovinsko podkonstrukcijo ali direktno na golo steno z lepilo.

S strešnimi okni poskrbimo za dobro razporeditev svetlobe po prostoru in omogočimo zračenje. Uporabljamo materiale, s katerimi zagotovimo kvalitetno izolacijo prostora in varčevanje z energijo.

IZDELAVA OBOKOV

Polepšanje stropov in sten z izdelavo škatel različnih oblik in dimenzij, izdelava najrazličnejših štukatur in notranjih dekorativnih stebrov. Uporaba najmodernejših materialov, kot je imitacija kamnite obloge iz umetne mase NOMA STONE in imitacija lesenih tramov iz stirodurja NOMA BEAM.

IZDELAVA NAPUŠČEV

Izdelujemo različne oblike napuščev z uporabo materialov proizvajalcev Fermacell, Vidival, Rigidur, Stirodur in Wedi.

Pri izdelavi vam svetujemo o uporabi ustreznih materialov, glede na izvedbo napušča. Z upoštevanjem želja naročnika izvedbo napušča prilagodimo tako, da se kar najbolje poda samemu objektu.

 
Ključne besede: štukature, toplotna izolacija, strešna okna, mansarda, strešno okno, stenske obloge, suhomontažna dela, obnova, mansarde, knauf, suhomontažni sistemi, izdelava obokov, izdelava spuščenih stropov, spuščeni stropi, predelne stene, izdelava predelnih sten, suhomontažna gradnja, napušč, izdelava napuščev, predelna stena, oboki, napušči, olepšave, štukatura, osvetljava, protipožarni kanali, Wedi
 
 
info@montgal.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju MONTGAL d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    MONTGAL d.o.o.

    Banija 64, 1292 Ig