MT CVEK d.o.o.

Podjetje MT Cvek d.o.o je družinsko podjetje, ki se ukvarja z urejanjem okolice, namakalnimi sistemi, prodajo in montažo aluminijastih obrob in prodajo in zastopstvom za namakalne sisteme Claber.

Naslov:

Ilovka 9, 4000 Kranj

Telefon:
031 640 652

E-pošta:

Spletno mesto:
www.mtcvek.si

 

vrt@mtcvek.si

O nas

Podjetje MT Cvek d.o.o je prepoznavno kot trdno in stabilno družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let ukvarja z urejanjem okolice, namakalnimi sistemi, prodajo in montažo aluminijastih obrob in prodajo in zastopstvom za namakalne sisteme Claber.

Naša ekipa MT CVEK je lahko z vašim sodelovanjem in zaupanjem soustvarjalec vaše vrtne zgodbe. Z našim strojnim parkom, tehnično opremo in izkušenimi zaposlenimi vam uredimo vrt po vaših željah in naših priporočilih. Sodelujemo tudi s poslovnimi partnerji na področju krajinske arhitekture, večjih zemeljskih in gradbenih del, tlakovanju in urejanju dvorišč, polaganju travne ruše in sejanju trave. Skupaj z njimi tvorimo celovito in visoko usposobljeno ekipo za vsa dela pri ureditvi vrtov in zunanjih javnih ter zasebnih površin.

Po našem predhodnem svetovanju in priporočilih vsa dela pri urejanju okolice izvedemo hitro in kvalitetno na zadovoljstvo naših strank.

Naše storitve

 

 

Ključne besede: urejanje okolice, urejanje okolja, trgovina, urbana oprema, aluminijaste vrtne obrobe in opore, vrtnarija, namakalni sistemi

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju MT CVEK d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    MT CVEK d.o.o.

    Ilovka 9, 4000 Kranj