NATURA PRODUKT d.o.o.

Podjetje Natura produkt je specializirano za prodajo naravnih izdelkov, ki jih potrebujemo pri gradnji hiš in ostalih objektov. Gradnja z naravnimi ma…

Naslov:

Trpinčeva ulica 39, 1000 Ljubljana

Telefon:
059 018 070

E-pošta:

info@naturaprodukt.si

Spletno mesto:
www.naturaprodukt.si

O nas

Podjetje Natura produkt je specializirano za prodajo naravnih izdelkov, ki jih potrebujemo pri gradnji hiš in ostalih objektov. Gradnja z naravnimi materiali, je odgovoren pristop k trajnostni gradnji in pozitivno vplivajo na okolje.

Podjetje ponuja široko paleto naravnih materialov za ekološko gradnjo. Ponudba zajema toplotno izolacijske materiale, sekundarne kritine, gradbene folije, materiale za tesnenje, gradbene plošče iz lesa in lesnih vlaken, konstrukcijski les ter vse ostalo kar je potrebno za izgradnjo ekoloških objektov.

Med vsemi izolacijami največ vodne pare sprejme celulozna izolacija. Narejena je iz zmletega časopisnega papirja, kateremu je dodana borova sol in je popolnoma naravni material. Izolacija je v razsutem stanju in jo z strojem vpihujejo oz. vgrajujejo v objekt. Vgrajena izolacija dobi obliko plošče, ki se tesno prilega vsaki konstrukciji. Ker je glavna surovina  izolacije les, dobro učinkuje tudi v poletnem času, kar se kaže v tem, da v mansardnih stanovanjih ne potrebujete več potratnih klimatskih naprav. V kombinaciji z EKO NATUR parno oviro pa vam uravnava tudi mikro klimo v prostoru.

Prednost izdelka je predvsem v manjši porabi energije za ogrevanje in hlajenje, ščiti ostrešje pred propadanjem, ne gori, ne plesni in preprečuje vstop insektov. Preprečuje pregrevanje v poletnem času. Vgrajuje se v strehe, stene in pode.

Poleg izolacije podjetje prodaja sekundarno kritino, ki služi kot zaščita toplotni izolaciji.  Kvalitetna sekundarna kritina bo vašo streho zaščitila tudi pred, vodo, vročino, mrazom in hrupom, zato se, namesto desk in folije, vedno bolj  uveljavljajo lesno vlaknene plošče AGEPAN.

Ostali prodajni produkti so še: UV obstojne folije, parne ovire in zapore, materiali za tesnenje, fasadne plošče in  omete, suhomontažni podi, OSB plošče, križno lepljene plošče in tudi konstrukcijski les…

V podjetju Natura produkt vam s pomočjo arhitekta svetuje pri načrtovanju vaše hiše. V kolikor se boste odločili za gradnjo z njihovimi materiali  vam uredijo vse potrebno za gradbeno dovoljenje. V primeru odločitve za gradnjo pasivne hiše vam bomo pomagali pri vlogi za pridobitev nepovratnih sredstev na Eko skladu in vam posredovali vse potrebne detajle za PZI projekt.

Pokličite nas in skupaj bomo zgradili vaš dom.

Ključne besede: toplotna izolacija, izolacija, celulozna izolacija, mansarde, eko hiša, pasivna hiša, nizko energijska hiša, agepan, sekundarna kritina, UV obstojna folija, parna ovira, OSB plošče, mikro klima, natura produkt, suhomontažni pod, izolacijski les, borova sol, naravni material, gradbene plošče, ekološka gradnja
info@naturaprodukt.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju NATURA PRODUKT d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    NATURA PRODUKT d.o.o.

    Trpinčeva ulica 39, 1000 Ljubljana