OGM-BI d.o.o.

Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 25 let. V teh letih smo postali eden od vodilnih proizvajalcev šamotnih izdelkov v Sloveniji.

Naslov:

Pod Hruševco 32, 1360 Vrhnika

Telefon:
01 750 60 80

E-pošta:

ogm.bi@siol.net

Spletno mesto:
www.ogm-bi.si

O nas

Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 25 let. V teh letih smo postali eden od vodilnih proizvajalcev šamotnih izdelkov v Sloveniji. Kot podjetje smo zavezani k visokim standardom kvalitete izdelkov in storitev. Znanje iz zahtevnega industrijskega segmenta prenašamo na dimniško področje. Naše podjetje odlikujejo pridobljeni certifikati, ki zagotavljajo in potrjujejo kvaliteto naših storitev in izdelkov. Dimniški sistem EKOKER je edini dimniški sistem v Sloveniji s certifikatom EN ki ustreza vsem evropskim zahtevam na dimniškem segmentu.

Dimniški sistem EKOKER je slovenski proizvod, izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja ognjevzdržnih materialov, v skladu z vsemi mednarodnimi standardi s področja ognjevzdržnih materialov. Komponente dimniškega sistema EKOKER so izdelane iz vrhunskih materialov, ki so odporni na vse zunanje in notranje vplive (temperaturne, vremenske, kislinske). Sistem EKOKER odlikuje enostavna in hitra montaža – brez dodatnih stroškov vgradnje. 

Enoslojni dimniški sistem iz nerjaveče pločevine eka complex E je primeren tako za novogradnje kot tudi za sanacije obstoječih dimniških sistemov. Zaradi izpopolnjene zasnove vseh komponent je primeren za obratovanje v suhem ali mokrem režimu, v nadtlaku ali podtlaku. Dimniški sistem eka complex E predstavlja varno in dolgoročno rešitev primerno za uporabo pri kuriščih na olje, plin ali trda goriva. 80 mm globoki vtični priključki z vgrajeno kapilarno zaporo, objemke in natančno varjeni deli zanesljivo preprečujejo uhajanje dimnih plinov iz dimniškega sistema, zato je dimniški sistem eka complex E rešitev usmerjena v prihodnost.

 

Ključne besede: dimniški sistemi, dimnik, šamot, inox dimniški sistemi, šamotni izdelki

ogm.bi@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju OGM-BI d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    OGM-BI d.o.o.

    Pod Hruševco 32, 1360 Vrhnika