ORTAR in JERMAN d.o.o.

V podjetju Ortar in Jerman izvajamo gradbeni inženiring, ki je ena od naših glavnih dejavnostih.

Naslov:

Hodoščkova ulica 4, 1000 Ljubljana

Telefon:
040 437 844 Blaž in  051 620 180 Matevž

E-pošta:

info@ortarinjerman.com

Spletno mesto:
www.otarinjerman.com

O nas

V podjetju Ortar in Jerman izvajamo gradbeni inženiring, ki je ena od naših glavnih dejavnostih. Inženiring storitve nudimo tako v projektni kot izvedbeni fazi. Tako lahko za vas lahko vodimo projekt od začetka do konca. Ekipi inženirjev smo v letu 2016 priključili še ekipo izkušenih zidarjev, ki jo vsako leto povečujemo. S tem so naše storitve še širše, z lastno delovno silo pa smo seveda tudi bolj prilagodljivi, zanesljivi in kvalitetni.
Izvajamo tudi Gradbeni nadzor. Gradbeni nadzornik je strokovnjak, ki je nepogrešljiv pri gradnji ali prenovi hiše, prav tako pa je tudi zakonsko določen. Veliko ljudi se odloči za gradbeni nadzor le na papirju, kar nikakor ni kakovostna storitev. Dober gradbeni nadzornik vam poleg nadzora gradnje nudi še mnogo storitev, ki so nujne za dobro izvedbo vaše novogradnje. Njegova prisotnost in strokovno znanje pa v veliki meri pospešita in pocenita gradnjo.

Nudimo
– gradbena dela
– gradbene projekte na ključ
– inženiring storitve v gradbeništvu
– gradbene nadzore
– višinska dela vseh vrst (čiščenje in sanacije fasad, obžagovanje drevja, čiščenje žlebov, nameščanje zaščite proti golobom, razna gradbena dela na višini,….)
 

Ključne besede: višinska dela, gradbena dela, čiščenje fasade, inženiring, čiščenje žlebov, gradbena dela na višini

info@ortarinjerman.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ORTAR in JERMAN d.o.o. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
Pogoji poslovanja

ORTAR in JERMAN d.o.o.

Hodoščkova ulica 4, 1000 Ljubljana