PANHEAT – S4O d.o.o.

V podjetju PANHEAT nenehno spremljamo trg, povezan z energetskimi izdelki in storitvami, analiziramo izkušnje in vse to upoštevamo pri iskanju najbolj optimalne rešitve za vas.

Naslov:

Glavna cesta 54, 8233 Mirna

Telefon:
030 707 177

E-pošta:

info@panheat.si

Spletno mesto:
www.panheat.si

O nas

V podjetju PANHEAT nenehno spremljamo trg, povezan z energetskimi izdelki in storitvami, analiziramo izkušnje in vse to upoštevamo pri iskanju najbolj optimalne rešitve za vas. Sodelujemo z vrhunskimi vodilnimi podjetji, zaradi česar vam lahko zagotovimo ustrezne izdelke ter storitve in odlično poprodajno podporo.

Ker smo neodvisni jih lahko prilagodimo vsakemu posameznemu primeru, da dosežemo največji učinek z najmanj sredstvi. Znamo povezati pravo tehnologijo s potrebami in vedno optimiziramo investicijo.

V naši skupini povezujemo različna podjetja in posameznike, ki delujejo enotno. Tako zagotovimo, da imamo dovolj velik izbor, da vedno najdemo boljši rešitev. Ne ustrašimo nobenega izziva. Povezuje nas strokovnost pri razumevanju energetike in brezkompromisna skrb za zadovoljstvo stranke.

Ko potrebujete celovito energetsko rešitev, vi pa ne želite zgubljati časa z njihovim iskanjem in se potem na koncu ukvarjati s številnimi mojstri, je PANHEAT tu za vas. Vrhunski strokovnjaki vam natančno svetujejo glede energetske samooskrbe, ogrevanja, ohlajevanja in prezračevanja, hkrati pa poskrbijo dobavo in montažo varčnih in energetsko prijaznih rešitev po izjemnih, PANHEAT, pogojih.  

 

PANHEAT PREDNOSTI IN KONKURENČNE LASTNOSTI

  .
   
   
  info@panheat.si

  Kontaktirajte nas

  Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju PANHEAT – S4O d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

   Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
   Pogoji poslovanja

   PANHEAT - S4O d.o.o.

   Glavna cesta 54, 8233 Mirna