PIRNAR d.o.o.

Pirnar d.o.o. je proizvajalec vhodnih vrat, z največ prestižnimi mednarodnimi nagradami za dizajn in inovacije v svoji panogi.

Naslov:

Bravničarjeva ulica 20, 1000 Ljubljana

Telefon:
08 205 12 10

E-pošta:

prodaja@pirnar.si

Spletno mesto:
www.pirnar.si/vhodna-vrata/

O nas

Pirnar d.o.o. je proizvajalec vhodnih vrat, z največ prestižnimi mednarodnimi nagradami za dizajn in inovacije v svoji panogi.

Podjetje razvija in proizvaja hišne vhode za enodružinske in večstanovanjske hiše, izobraževalne ustanove ter industrijske stavbe. Vhodna vrata vključujejo profile in potezala lastne izdelave, ki so na voljo v treh kolekcijah Optimum, Premium in Ultimum. Specializirani so za izdelavo in montažo ALU in lesenih vhodnih vrat. V Sloveniji se nahajata dva razstavna salona na lokaciji Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana in v Mariboru Ptujska cesta 17, 2204 Miklavž na Dravskem polju.

Aluminij velja za enega najbolj zanesljivih in odpornih materialov, medtem ko les nudi toplino narave in odlično izolacijo.

Razlogi zakaj izbrati aluminijasta vhodna vrata:

 • Minimalna potreba po vzdrževanju
 • Visoka stopnja varnosti
 • Izjemna odpornost na zunanje vplive
 • Odlična toplotna in zvočna izolacija
 • Skoraj neomejene možnosti oblikovanja

Vsa aluminijasta in lesena vhodna vrata so izdelana iz kvalitetnih in vrhunskih profilov, ki vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Druge storitve, ki jih opravljajo:

 • Priprava in izmera zidne odprtine pred montažo vhodnih vrat
 • Montaža aluminijastih in lesenih vhodnih vrat
 • Demontaža in odvoz starih vrat
 • Poprodaja in servisni oddelek
 

Ključne besede: novogradnje, vhodna vrata, hiša, dom, vhod, sistemi zaklepanja, diskretna razsvetljava vhoda, prestižna vhodna vrata, vhodna stena, nagrajena vhodna vrata, demontaža vrat, lesena vhodna vrata, aluminijasta vhodna vrata

prodaja@pirnar.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju PIRNAR d.o.o. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  PIRNAR d.o.o.

  Bravničarjeva ulica 20, 1000 Ljubljana