PVC MARKUS, MARKO KOŽMAN s.p.

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo in montažo stavbnega pohištva iz PVC, ALU ter ALU-LES profilov. Imamo široko izbiro PVC elementov, ALU ter ALU-L…

Naslov:

Vrhpolje pri Kamniku 197, 1241 Kamnik

Telefon:
040 431 733

E-pošta:

pvc.markus@gmail.com

Spletno mesto:
www.pvc-markus.si

O nas

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo in montažo stavbnega pohištva iz PVC, ALU ter ALU-LES profilov. Imamo široko izbiro PVC elementov, ALU ter ALU-LES sistemov, rolet, žaluzij, nadstreškov ter notranjih vrat.

Zagotavljamo vam hitro in kvalitetno montažo! Ker se zavedamo pomembnosti izbire stavbnega pohištva, prisegamo na kakovost in uporabljano PVC profile in okovja podjetja SCHÜCO.

Naša ponudba obsega:

 • PVC sistem
 • ALU sistem
 • ALU-LES sistem
 • Notranja vrata
 • Rolete
 • Žaluzije

Okna prispevajo velik delež k videzu vašega doma. To ni samo da vam polepšajo videz vašega doma, temveč vam vplivajo tudi na kvaliteto vašega počutja. Žaluzije ali krpanke pa dajejo domu pridih modernosti. Z njimi uravnavate svetlobo v prostoru po vaših željah, ne morete pa ga popolnoma zatemniti. Če hočete prostor zatemniti se odločite za rotele, ki so iz ALU ali PVC lamel. PVC lamele so cenejše vendar pa so ALU lamele bolj izolativne in trdnejše.

Izdelujemo pa tudi notranja vrata INVADO. Imamo klasična ali z modernimi linijami. Izdelana so iz visokokvalitetnih materialov.

 
Ključne besede: žaluzije, varčevanje z energijo, prihranek, aluplast, okna aluplast, toplotna izolacija, električno odpiranje oken, PVC markus, marko kožman, notranja vrata, rolete, krpanke
 
 
pvc.markus@gmail.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju PVC MARKUS, MARKO KOŽMAN s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  PVC MARKUS, MARKO KOŽMAN s.p.

  Vrhpolje pri Kamniku 197, 1241 Kamnik