REKON d.o.o.

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi referencami s področja rekonstrukcij in novogradenj cest in cestne infrastrukture.

Naslov:

Gasilska cesta 7, 1290 Grosuplje

Telefon:
01 787 87 00

E-pošta:

info@rekon.si

Spletno mesto:
www.komunalne-gradnje.si/rekon

O nas

Podjetje Rekon d.o.o. je v letu 2018 lastniško prešlo pod okrilje podjetja Komunalne gradnje d.o.o. iz Grosuplja. Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi referencami s področja rekonstrukcij in novogradenj cest in cestne infrastrukture.

Z visoko usposobljenim kadrom in uporabo kakovostnih materialov iz lastnih proizvodnih virov (betonarna, kamnolom) stremimo k odličnosti in visoki kvaliteti opravljenih storitev. Opremljeni smo z lastno težko in lahko gradbeno mehanizacijo in transportnimi sredstvi.

Strokovna usposobljenost in tehnična opremljenost nam omogoča strokovno izvedbo objektov nizkih gradenj:

  • rekonstrukcije in novogradnje cest
  • zunanje ureditve objektov
  • zemeljska in gradbena dela pri izvedbi vseh vrst komunalne infrastrukture
  • letno in zimsko vzdrževanje cest in ostalih površin
 

Ključne besede: novogradnje, rekonstrukcije, cestna infrastruktura, gradbena mehanizacija, transportna sredstva, vodovod, asfaltiranje, gradbena dela

info@rekon.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju REKON d.o.o. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

REKON d.o.o.

Gasilska cesta 7, 1290 Grosuplje