ROKSAL d.o.o.

Naše podjetje ROKSAL je sodobno in dinamično podjetje z jasno vizijo in vrednotami. Ukvarjamo se s prodajo Woodcore WPC materiala visoke kakovosti.

Naslov:

PE: Savska loka 21, 4000 Kranj

Telefon:
064 123 020

E-pošta:

info@roksal.com

Spletno mesto:
www.roksal.com

 

info@roksal.com

O nas

Podjetje ROKSAL je sodobno in dinamično podjetje z jasno vizijo in vrednotami.

Kakovost produktov in storitev je za nas vodilnega pomena. Ukvarjamo se s prodajo Woodcore WPC materiala visoke kakovosti.

Ponujamo celovite rešitve, od svetovanja, projektiranja, montaže in dostave. Strokovna pomoč pri svetovanju in montaži materialov temelji na naših dolgoletnih izkušnjah.

WoodCore WPC lesni kompozit

Lesni kompozit je primeren za zunanje obloge in ima v primerjavi z lesom številne prednosti. WPC deske se namreč ne cepijo, ne posivijo, ne spremenijo barve ter od vas ne zahtevajo vzdrževanja. Poleg tega na WPC deske za teraso, ograjo in fasado ponujamo 15 letno garancijo.

Zahvaljujoč naravnemu izgledu so WoodCore WPC deske optično popolna uskladitev z vašim vrtom. WoodCore WPC deske so različnih barv in imajo različne površine. To vam omogoča različne možnosti načrtovanja . WoodCore WPC deske so primerne za terase, strešne vrtove, balkone, fasade, prehode, bazene, ograje, zimske vrtove, pomole, robove ribnikov, klopi, …

Prednosti WoodCore materiala:

– deske se ne cepijo
– ne posivijo
– brez barvanja, oljenja
– vzdrževanje z vodo
– enostavna montaža

 

Ključne besede: WPC material, terase, fasade, ograje, stopnice, zimski vrtovi, prehodi, bazeni

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ROKSAL d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    ROKSAL d.o.o.

    Savska loka 21, 4000 Kranj