ROSIL ALEN ROŽIČ s.p.

Na področju tesnjenja vrat in oken delujemo že 25 let. V našem proizvodnem programu imamo veliko izbiro različnih profilov tesnil za zamenjavo tako na…

Naslov:

Bravničarjeva 9b, 1000 Ljubljana

Telefon:
01 519 0424040 777 677

E-pošta:

rosil@siol.net

Spletno mesto:
www.rosil.si

O nas

Na področju tesnjenja vrat in oken delujemo že 25 let. V našem proizvodnem programu imamo veliko izbiro različnih profilov tesnil za zamenjavo tako na lesenih kot na PVC in alumijastih oknih in vratih. Na podlagi izrisanega vzorca in barve pa vam lahko tesnilo izdelamo.

Izkoristite priložnost in prihranite do 20% energije z zamenjavo tesnil na vaših oknih in vratih!

Tesnjenje oken in vrat je zelo učinkovit ukrep pri varčevanju z energijo (s tem se strinjata tudi stroka in Ministrstvo za okolje in prostor). Najboljša tesnila za te namene so silikonska, ki imajo številne prednosti: so trajno elastična, dimenzijsko in barvno stabilna, odporna na pregibanje, stiskanje in vremenske vplive (temperatura, UV) ter prilagodljiva vsaki obliki in velikosti reže, so vodotesna, tesnijo vse površine, imajo dolgo življenjsko dobo in ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja.

Če imate v obstoječih oknih in vratih dotrajana tesnila ter že narejen utor širine 3, 4, ali 5mm lahko tesnilo zamenjate tudi sami. Iz utora izvlečete staro tesnilo in se z vzorcem oglasite pri nas (ali nam košček tesnila pošljete po pošti). Na podlagi vzorca bomo poiskali ustrezno tesnilo. Podrobne informacije in navodila boste našli na naši spletni strani.

Pri nas dobite vrhunska silikonska tesnila za zamenjavo dotrajanih tesnil – za vse vrste oken in vrat (Jelovica, KLI, Inles, Glin, Lip Bled, …).

Silikonska tesnila nudijo:

 • učinkovito zaščito pred mrazom, vročino, prepihom, hrupom, prahom, vonjavami, rosenjem stekel in vdorom dežja
 • do 20% manjše topotne izgube in s tem prihranek pri kurjavi
 • trajno elastičnost pri vseh temperaturah (-60° do +250°C)
 • vgradnjo brez lepljenja
 • 10 letno jamstvo ob normalni uporabi

Ključne besede: silikonska tesnila, rosenje stekel, tesnila za okna, tesnila za vrata, zatesnitev, tesnenje oken, tesnenje vrat

rosil@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ROSIL ALEN ROŽIČ s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  ROSIL ALEN ROŽIČ s.p.

  Bravničarjeva 9b, 1000 Ljubljana