SELES IK d.o.o.

V podjetju SELES IK d.o.o. izdelujemo barve in lake inovativne prihodnosti – ISKRA ZELINA.

Naslov:

Leskoškova  cesta 9E, 1000 Ljubljana

Telefon:
01 2444 400

E-pošta:

vilko.novak@selesgroup.eu

Spletno mesto:
www.iskra.hr

O nas

V podjetju SELES IK d.o.o. izdelujemo barve in lake inovativne prihodnosti – ISKRA ZELINA.

Ste se kdaj vprašali, kako lahko barve vplivajo na naš način razmišljanja in počutja? Vemo, da barve močno vplivajo na naše razpoloženje in da so močno komunikacijsko orodje, zato si v podjetju Iskra Zelina sveta brez barv ne znamo predstavljati in si vsak dan znova prizadevamo, da jih prilagodimo vašim željam, potrebam in sledimo svetovnim trendom.

Podjetje Iskra Zelina Kemijska industrija d.o.o. je od svoje ustanovitve leta 1868 zasnovana na strasti do izdelave izdelkov za vsakdanjo rabo. Tradicija, inovativnost, predanost, kakovost in zadovoljstvo kupcev omogočajo, da je Kemična industrija Iskra Zelina eden pomembnejših proizvajalcev visokokakovostnih izdelkov v srednji in jugovzhodni Evropi. Naš proizvodni obrat se nahaja v Svetem Ivanu Zelini pri Zagrebu, kjer uspešno proizvajamo 4 proizvodne linije: Barve in Laki, Hišna kemija in Dezinfekcijska sredstva, Proizvodnja sveč ter Zaščita za rastline.

Ponosni smo tudi, da smo od Cinkarne Celje prevzeli in odkupili njihov program Korocinka in pa Epoksi premazov.

Z uporabo novih tehnologij in velikim poudarkom na skrbi in ohranjanju okolja, pri katerih je načelo kakovosti naše osnovno merilo, si naši strokovnjaki vsak dan prizadevajo za razvoj in izboljšanje novih izdelkov. In zakaj izbrati naše barve in lake? Naše barve in laki povečujejo odpornost proti koroziji ter hranijo in ščitijo pred vremenskimi vplivi. Nudijo visoko stopnjo zaščite, odlikuje jih dobra pokrivnost ter enostavnost in širok spekter uporabe. Poleg zaščite, naše barve in laki plemenitijo prostor s široko paleto barv in so zato nepogrešljiva izbira tako pravih strokovnjakov kot domačih mojstrov.

Lastnosti Korocinka:

 • Zaščita železni in jeklenih konstrukcij
 •  Odporen na sladko in slano vodo
 •  Odporen na mehanske obremenitve
 • Odporen v vlažnem in suhem okolju

Lastnosti ostalih lakov in baru:

 • Hitro sušenje
 • Enostavna uporaba
 • Odporni na vremenske vplive, olja in blage kemikalije
 • Odlična pokrivnost
 • Visoka stopnja zaščite
   
   
  vilko.novak@selesgroup.eu

  Kontaktirajte nas

  Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju SELES IK d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

   Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
   Pogoji poslovanja


   SELES IK d.o.o.

   Leskoškova  cesta 9E, 1000 Ljubljana