SEZAMY D.O.O.

Ukvarjamo se s prodajo in montažo garažnih in notranjih vrat. Zastopamo podjetje Wisniowski, ki proizvaja garažna in industrijska sekcijska in rolo vr…

Naslov:

Slance 20, 3221 Teharje

Telefon:
03 490 36 20

E-pošta:

sezamy@siol.net

Spletno mesto:
www.sezamy.si

O nas

Ukvarjamo se s prodajo in montažo garažnih in notranjih vrat. Zastopamo podjetje Wisniowski, ki proizvaja garažna in industrijska sekcijska in rolo vrata ter dvoriščna vrata in ograje. Smo generalni uvoznik Porta Doors, največjega evropskega proizvajalca notranjih in zunanjih vhodnih vrat. Naš program pa dopolnjujejo še garaže: betonske in montažne kovinske.

Izdelujemo

  • – Notranja vrata (notranja vrata z umetnimi furnirji, notranja vrata z naravnimi furnirji, drsna in zgibna notranja vrata)
  • – Vhodna vrata (zunanja vhodna vrata in notranja vhodna vrata)
  • – Garažna vrata (sekcijska vrata, dvižna vrata, rolo vrata, dvokrilna vrata, vrata za osebni prehod)
  • – Dvoriščna vrata (drsna vrata, krilna vrata, ograje)
  • – Industrijska vrata (sekcijska vrata, rolo vrata, viseča drsna vrata)

Že precej časa se vsi zavedamo, da postaja varčevanje z energijo naša velika prioriteta. Varčevanje pa se prične pri vhodnih vratih. Imamo široko paleto vhodnih vrat – kovinskih in lesenih, ki vam bodo pri tem učinkovito pomagala. Sodobni ali klasični modeli, s steklom ali brez, z, ob- in nadsvetlobami.

Predstavljamo vam garažna vrata Wisniowski za dom: klasična dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata in rolo vrata – ročna ali avtomatska izvedba. Različni modeli, barve in površine garažnih vrat vam omogočajo, da lahko izberete vrata, ki vam ustrezajo. Tu so še vrata za osebni prehod – v enakih vzorcih in barvah kot garažna vrata. Za razliko od drugih proizvajalcev pa vam Wisniowski lahko ponudi tudi kovinska dvokrilna garažna vrata – izolirana ali neizolirana.

Podjetje Wisniowski pa vam predstavlja tudi serijo dvoriščnih vrat in ograj. Dvoriščna vrata, ki so mnogokrat že kar nuja, so lahko tudi dopolnitev splošnega izgleda hiše. Vzorci na njih se ponavljajo tudi na ograjah. Klasičen ali moderen izgled, visoka kvaliteta zaščite materiala, različne barve, avtomoatika – dvoriščna vrata in ograje za vse okuse.

sezamy@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju SEZAMY D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

SEZAMY D.O.O.

Slance 20, 3221 Teharje