SOLTEC d.o.o.

Zagotovite si kakovostno bivanje na prostem z vrhunskimi, tehnično in estetsko dovršenimi lamelnimi pergolami za vaš dom in poslovne prostore.

Naslov:

Obrtna 9, 8257 Dobova

Telefon:
031 665 936

E-pošta:

info@soltec.si

Spletno mesto:
www.pergola-agava.si

O nas

Smo srednje veliko podjetje s sedežem v Dobovi v Sloveniji, z več kot 20-letno tradicijo v razvoju in proizvodnji sodobnih senčil, dinamičnih fasad in balkonov. Naš glavni cilj je ustvarjanje inovativnih izdelkov in zagotavljanje maksimalnega bivalnega udobja in energetske učinkovitosti.

Bioklimatska pergola Agava  – zagotovite si kakovostno bivanje na prostem z vrhunskimi, tehnično in estetsko dovršenimi lamelnimi pergolami za vaš dom in poslovne prostore. Sodobno zasnovan zunanji prostor ščiti pred soncem, vetrom, dežjem, snegom in drugimi vplivi narave ter tako zagotavlja izjemno kakovost bivanja na prostem. Pergolo Agava ™ odlikuje moderen design ter visoka stopnja vizualnega in termičnega udobja, še posebej pa jo odlikuje tehnična dovršenost, izbrani materiali, izjemna uporabna vrednost in dolga življenjska doba. Pergolo Agava ™ je razvila interdisciplinarna skupina strokovnjakov za design, statiko in bivalno udobje.

Zakaj izbrati pergolo Agava?

  • najpomembnejše – najvišja varnost in garancija
  • odlično razmerje med kakovostjo in ceno
  • tehnološka dovršenost brez vidnih spojev in utorov za vodo
  • dolga življenjska doba pergol in nadstreškov
  • zaščita v vseh vremenskih razmerah
  • strokovno svetovanje in prilagojene rešitve
 

 

Ključne besede: nadstreški, pergole, nadstreški za avtomobile, nadstreški za vhodna vrata, ograje, zunanja senčila, celostne rešitve

info@soltec.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju SOLTEC d.o.o. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

SOLTEC d.o.o.

Obrtna 9, 8257 Dobova