STREHA SODNIK d.o.o

Naše podjetje nudi storitve za: krovstvo, kleparstvo, tesarstvo, vgradnjo strešnih oken in odstranjevanje azbestne kritine…

Naslov:

Gmajnica 7a, 1218 Komenda

Telefon:
041 719 499

E-pošta:

info@krovstvo-sodnik.si

Spletno mesto:
www.krovstvo-sodnik.si

O nas

Smo družinsko podjetje. Začetki obrti kleparstva segajo v leto 1930.  V našemu podjetju se zavedamo, da je streha ena izmed  najbolj pomembnih členov hiše.

Naše storitve so

KROVSTVO Brez strehe nad glavo nimamo pravega doma in se ne počutimo varne. V našemu podjetju Krovstvo Sodnik se zavedamo, da je streha eden izmed najbolj pomembnih členov hiše. Zato vam nudimo kvalitetna in strokovno opravljena krovska dela po vaših merah in naših izkušnjah.

KLEPARSTVO Kleparski izdelki že od nekdaj niso le dodatek, ampak tudi predmeti, ki jih lahko uporabljamo v različne namene.  V Krovstvu Sodnik imamo ekipo kleparjev, ki je navdušena nad izdelavo kleparskih izdelkov.

TESARSTVO Zgradba brez primerne konstrukcije ne more stati. Poznamo veliko različnih vrst konstrukcij, vendar se gotovo vsi strinjamo, da morajo biti narejene vrhunsko in kvalitetno. Le tako bo vaša zgradba prestala številne obremenitve različnih materialov in dala varno zavetje za vse ljudi ter predmete, ki se bodo v njej gibali. 

VGRADNJA STREŠNIH OKEN Vgrajujemo strešna okna znana po kvaliteti, natančnosti in hitrosti vgradnje. Če želite, da bo vaš dom opremljen z najboljšimi okni, nas kontaktirajte in strokovno vam bomo svetovali pri pravilni izbiri.

ODSTRANJEVANJE AZBESTNE KRITINE Azbest je snov, ki je potencialno škodljiva. Azbestna vlakna so tako majhna, da jih s prostim očesom ne vidimo. Prav tako, pa jih tudi ne čutimo ali zavohamo pri vdihu, zato je za odstranjevanje azbestne kritine potrebna naša ekipa strokovnjakov. 

Ključne besede: krovstvo, tesarstvo, kleparstvo, odstranjevanje azbestne kritine, strešna okna

info@krovstvo-sodnik.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju STREHA SODNIK d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

STREHA SODNIK d.o.o.

Gmajnica 7a, 1218 Komenda