TOM TOMAŽ STARC s.p.

Tipično pomladansko opravilo je urejanje okolice. Naši strokovnjaki vam bodo to opravili ugodno, strokovno in zanesljivo. V vrtnarstvu Skerca vemo, da…
Naslov:

Ščurki 2, 1311 Turjak

Telefon:
070 69 55 44

E-pošta:

tomaz@skerca.si

Spletno mesto:
www.skerca.si

O nas

Tipično pomladansko opravilo je urejanje okolice. Naši strokovnjaki vam bodo to opravili ugodno, strokovno in zanesljivo.

V vrtnarstvu Skerca vemo, da je urejanje okolice zahtevno opravilo. Kot prvo je potrebno pripraviti teren, izbrati ustrezne rastline, glede na lego in jih potem strokovno zasaditi.

Zasadimo vam lahko vrt, brežino in tudi balkonska korita.

Ukvarjamo se z:

  • načrtovanjem vrta
  • urejanjem vrtov in vzdrževalna dela
  • vzdrževanje trave
  • polaganje travne ruše
  • travnih tepihov
  • namakalni sistemi
  • ribniki in vodni motivi
  • skalnjaki

Kakovostno urejen vrt vam v vsakem letnem času nudi veliko prijetnih trenutkov. Z vami se posvetujemo in vam svetujemo in upoštevamo vaše želje. Po posvetu vam bomo izrisali zasaditveni načrt, vi pa boste lahko vmes izbrali svoje najljubše rastline.

Zasajevanje brežin zahteva posebno pozornost, saj je rastline na tem mestu težko vzdrževati. Pri nas bomo za vas izbrali najustreznejše rastline, jih zasadili in poskrbeli, da jih ne bo prerastel pleve, in tako bo vaša brežina videti brezhibna.

Balkoni, polni pelargonij, nageljčkov, žametnic in mačeh, so ponos in okras vašega doma. Polepšajte si balkone in okna. Korita vam profesionalno zasadimo z rožami.

 
 
Ključne besede: urejanje okolice, namakalni sistemi, načrtovanje vrta, urejanje vrtov, vzdrževanje trate, ribniki, skalnjaki, tomaž starc, tom starc, urejanje okolice hiše
 
 
tomaz@skerca.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju TOM TOMAŽ STARC s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

TOM TOMAŽ STARC s.p.

Ščurki 2, 1311 Turjak