TREND KAMINI d.o.o.

Kamin, štedilnik, peč na drva, vložki, dimniki int., so strast našega inovativnega in dinamičnega podjetja iz Novega mesta, ki ponuja izdelke po zadnjem trendu.

Naslov:

Šegova ulica 14, 8000 Novo mesto

Telefon:
031 495 900

E-pošta:

info@trend-kamini.si

Spletno mesto:
www.trend-kamini.si

O nas

Kamin, štedilnik, peč na drva, vložki, dimniki int., so strast našega inovativnega in dinamičnega podjetja iz Novega mesta, ki ponuja izdelke po zadnjem trendu. Sproti razvijamo nove oblike kaminov za še tako zahtevne kupce, saj le na ta način lahko opravičimo, da bo naročnik občutil in dejansko bil V objemu toplote.

V naši ponudbi boste našli moderne ali klasične oblike toplozračnih kaminov, kaminske peči z različnimi zunanjimi oblogami (keramika, naravni kamen, barvna pločevina) in štedilnike.  Na voljo so tudi peči in vložki na pelete, ki so v tem trenutku v trendu. Za vse tiste, ki s kaminom ali pečjo želijo ogrevati celotno hišo imamo na voljo termo vložke in termo peči. Našo strast in zavezanost delu je mogoče videti v naših izdelkih, ki nudijo funkcionalnost, učinkovitost, moderno obliko in dolgo življenjsko dobo. Ne počivamo na lovorikah, ampak nenehno razvijamo nove oblike kaminov s katerimi bomo zadovoljili prihodnje zahteve kupcev.

PE Razstavni salon, Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto

Ključne besede: ogrevanje, kamini, peči, štedilniki zunanji kamini, žari, dimniki, toplozračni kamini, toplovodni kamini, drva, pelete

info@peleti1a.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju TREND KAMINI d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    TREND KAMINI d.o.o.

    Šegova ulica 14, 8000 Novo mesto