VALENARIUS d.o.o.

Naše podjetje Valenarius d.o.o. je specializirano za izdelavo epoksidnih in poliuretanskih tlakov.

Naslov:

Jurčkova cesta 131b, 1000 Ljubljana

Telefon:
030 288 717

E-pošta:

info@valenarius.si

Spletno mesto:
www.valenarius.si

O nas

Naše podjetje Valenarius d.o.o. je specializirano za izdelavo epoksidnih in poliuretanskih tlakov. Z valom tehničnih rešitev za tla vam nudimo optimalno in kakovostno izdelavo tlakov po vaših željah. Nudimo tudi zahtevnejše sanacije objektov, strokovno vodenje in nadzor gradenj ter celovite računovodske storitve.

Epoksidni in poliuretanski tlak se izvaja na predhodno pripravljeno podlago. Tlak je zaradi kemične odpornosti in enostavnega čiščenja posebej primeren za prostore, kjer so prisotne kemikalije. Zaradi doseganja standarda, ki ga zahteva HACCP je primeren tudi za prostore prehrambene industrije.

V sodobnem času se vse več strank odloča za epoksidni in poliuretanski tlak v dekorativni izvedbi v svojih bivalnih prostorih, saj poleg čudovitega izgleda nudi tudi enostavno vzdrževanje različnih površin. Epoksidni dekorativni tlak je primeren za kopalnice, dnevne sobe, kuhinje, shrambe, spalnice in druge pomožne prostore.

Poliuretanski dekorativni tlak je primeren za terase, pokrite in nepokrite garaže.

Nudimo vam tudi ogled strokovnjaka s področja epoksidov na lokaciji ter strokovno tehnično svetovanje stranki.

 

Ključne besede: epoksi tlak, poliuretanski tlak

info@valenarius.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju VALENARIUS d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    VALENARIUS d.o.o.

    Jurčkova cesta 131b, 1000 Ljubljana